Tilda och Krokodyl

Tilda och Krokodyl

Tilda Ohlin


Hej! Jag heter Tilda Ohlin och jag är 12 år. Jag var på Grällsta v.28. jag bodde i stuga 7 och delade rum med Jozefin och Moa. Jag red på bästa Krokodyl och det gick super. Det här var första gången jag var på Grällsta och det regnade nästan hela veckan, men det har varit kul ändå.

Molly och Emilek

Molly och Emilek

Molly Isberg


Hej! Jag heter Molly Isberg och är 11 år. Jag red Emil. Han var jätteduktig men lite busig! =) Vi har hoppat och ridit ut och ridit barbacka. Det har varit superkul!

Moa och Myszka

Moa och Myszka

Moa Eriksson


Hej! Jag heter Moa Eriksson. 13 år… Jag provred Myszka, gick super. Men fick byta till Pustynia (Valli) Skitsöt. Nöjd med veckan. Om ni undrar så bodde jag i stuga 7 vänster med Josefin och Tilda, säng högst upp till höger. Vädret var… kul.

Liza och Listek

Liza och Listek

Liza Ekfelt


Hej! Jag heter Liza Ekfelt. Jag är 12 år. Jag var här v.28 – 2012. Jag red Listek, han är bäst. Jag bodde i stuga 9. Jag var med i gröna gruppen. Vår ledare var Lisa.

Linnea och Molstabergs Max

Linnea och Molstabergs Max

Linnea Persen


Hej! Jag heter Linnea Persen. Jag red Max och Ronja. Jag är 11 år, jag var här vecka 28. Jagf har bott i stuga 9. Jag har haft Lisa som ledare hon är bra!

Jozefin och Nesz

Jozefin och Nesz

Jozefin Bergflod


Hej! Jag heter Jozefin Bergflod och är 13 år. Jag var här på Grällsta v.28 och red Nesz. Han är världens bästa ponny. jag bodde med Tilda och Moa i stuga 7 vänster. Det var första gången jag var här på Grällsta och det var jättekul. Jag blev doppad i badkaret av några praktikanter. Först fick jag panik men sen var det bara kul. Vår ledare heter Lisa och är jätte bra. Det var inte så bra väder. Det roligaste på hela veckan var att hoppa barbacka i damsadel och spökrundan.

Irma och Beny

Irma och Beny

Irma Bratt


Hej hej! Irma Bratt heter jag. 🙂 Jag red bästa bus Beny. Bodde i stuga 7. Vädret sög hela veckan. Vår ledare var Lisa. Oj vad lite jag skrev.

Emmeli och Myszka

Emmeli och Myszka

Emmeli Ryden


Hej! Jag heter Emmeli Ryden. Jag är 11 år. Jag var här v.28 – 2012. Jag hade Myszka! Myszka var jättebra. Jag bor i 7 höger. Jag delade rum med Irma och Alice. Min ridlärare heter Lisa, hon e jättesnäll och bra.

Emelie och Sina-Helga II

Emelie och Sina-Helga II

Emelie Ekfelt


Hej! Jag heter Emelie Ekfelt och är 14 år. Först red jag Mysza men hon blev halt så jag fick rida Sina-Helga II istället. Sina var jätte bra. Jag bodde i stuga 9 med Linnea, Molly och min syster Lisa. Våran ledare heter Lisa, hon var bäst! Vädret den här veckan var inte så bra.

Alice och Akleja

Alice och Akleja

Alice Gustavsson


Hej! Jag heter Alice Gustavsson och är 12 år. Jag var här i en vecka 7/7-14/7 2012, vecka 28. Jag hade privathäst. Hon heter Akleja. Jag bodde i stuga 7. Det regnade nästan hela tiden när vi red. Våran ledare var Lisa.