Susanne och Afet

Susanne och Afet

Susanne Lindström


Jag är Iza”s mamma, Susanne 38 år. Jag tycker att det har varit en vecka full med roliga upplevelser. Roligast var att hoppa på stora hoppbanan. Lärare Marika och Susan. Jag har ridit på Afet. Tack Grällsta! See you!

Susanne och Figaro

Susanne och Figaro

Susanne Lång


Hej! Jag heter Susan och jag har varit här på familjeläger tillsammans med min dotter Hanna =) Jag har ridit Figaro! Min ridlärare har varit Marika, hon har varit jättebra.

Per och Cockette

Per och Cockette

Per Glavå


Jag heter Per och är Alice och Ellas pappa. Min häst var Cockie, vi har kämpat med gångarter och volter, hoppning och uteritt. Veckan har varit utmanande och utvecklande och jag är ganska säker på att vi kommer tillbaka till Grällsta! /Per

Nike och Goda

Nike och Goda

Nike Perlefelt Franzen


Hej! Jag heter Nike, jag är 11 år. Jag har ridit Goda (Älskar henne) Jag är här på familjeläger. Jag har bott i stuga 16 med min kusin Emelie och hennes mamma Lotta! Våran ledare heter Felle men vi har ridit för Marika. Felle är bäst!!!

Lotta och Ametyst

Lotta och Ametyst

Lotta Franzen


Jag är en hästtjej, men jag har inte ridit så mycket som vuxen. Nu fick jag äntligen rida mycket!! Härligt familjeläger med nya små och stora vänner. jag och min dotter Emelie har bott med hennes kusin Nike här. Jag kommer tillbaka till Grällsta! Jag har ridit Ametyst <3 Marika är bäst! /Lotta

Iza och Ronja

Iza och Ronja

Iza Lindström


Hej! Jag heter Iza och jag är 7 år. Jag var på familjeläger med min mamma, det har varit jättekul! Jag har ridit på Ronja, Bass, Emil och Goda. Min favorit var Ronja! Min ridlärare heter Marika, hon var jätte snäll. Min ledare var Felle hon var oxå snäll! Maten var god här på GRC. Hejdå!

Hugo och Bass

Sara Englund - Bass

Hugo Nordling


Hej jag heter Hugo min ledare heter Felicia och min ridlärare heter Marika. Jag har ridit alla hästar.

Hanna och Bass

Hanna och Bass

Hanna Lång


Hej! Jag heter Hanna och jag är 9 år! Jag har ridit Bass, Emil, Goda och Ronja, dom är bäst!!! Jag var här med min mamma. Min ledare heter Felicia men vi red för Marika! Dom är super snälla! <3 🙂

Emelie och Goda

Emelie och Goda

Emelie Franzen


Hej! Jag heter Emelie, jag är 9 år. Jag kom hit med min kusin Nike och min mamma. Vi kom hit den första juli! Jag har ritid Bass, Goda, Emil och Ronja! Min ledare heter Felle! Hejdå!

Ella och Evita

Ella och Evita

Ella Glavå


Hej! Jag heter Ella och jag är 12 år! Jag har ridit Bass, Emil, Goda och Ronja, dom är Bäst!!! Jag var här med min pappa och lillasyster Alice. Våran ledare heter Felicia, men vi red för Marika! Dom är super snälla!

Christer och Kropek

Christer och Kropek

Christer Nordling


Jag heter Christer och är Hugos pappa. Vi har ridit oss trötta och är jätte nöjda med lägret. /Christer

Alice och Emilek

Alice och Emilek

Alice Glavå


Hej jag heter Alice och jag var på läger tillsammans med min syster och min pappa. Jag har ridit Ronja, Emil och Bass.