Veronica och Quimmer Bomb

Veronica och Quimmer Bomb

Veronica Gisle


Tja, tja! Jag heter Veronica och har varit här på Grällsta i år. Jag red Quimmer och han är BÄST!!! Jag ÄLSKAR honom´och kommer absolut tillbaka nästa år. Jag bodde i stuga 13 och det var fest varje kväll! ÄLSKAR GRÄLLSTA TJOOO!

Vendela och Aramis

Vendela och Aramis

Vendela Lönnroth


Hej, jag heter Vendela och är 13 år! I år var det mitt första år här på GRC och hade bästa hästen Aramis. Jag bodde i stuga nr.14 med Emma och vi har haft det jätteroligt. Min första ledare heter Karin och hon var jättebra fast gruppen var för svår för mig så jag bytte och då fick jag Emma och Lisa som ledare, dom var grymma alla tre! Hoppas jag kommer tillbaka nästa år! =D

Stella och Gazela

Stella och Gazela

Stella Bengtsson


Hej! Jag heter Stella och är 14 år. På det här lägret hade jag Gazela och det var första gången jag var här på Grällsta. Jag delade stuga 13 med Hanna, Veronica och Ebba. Det här lägret är jätteroligt och jag hoppas att jag kommer tillbaka! Ledaren vi hade var Karin. Hon är bäst! =)

Sofia och Kania

Sofia och Kania

Sofia Westerberg


Shuu! Jag heter Sofia och jag är 16 år. Jag hade Kania på ridlägret och hon är super bra! Det var första gången jag var på Grällsta och jag kommer absolut åka hit igen! Jag bodde i stuga 5. =D

Rebecka och Malwin

Rebecka och Malwin

Rebecka Olsson


Hej! Jag heter Rebecka och är 14 år. Det är första gången jag är på GRC. Jag bodde i stuga 4 med Madeleine, Amanda och Emilia. Jag var här v.27 och hade först Calle, sen bytte jag till Malwin. Malwin är bäst och jag kommer solklart komma tillbaka hit.

Madeleine och Come On

Madeleine och Come On

Madeleine Sandell Gustavsson


Hej! Jag heter Madeleine och är 14 år. Det här är mitt andra år på Grällsta. Jag hade bästa olle (Come On). Jag bor i stuga 4 med Rebecka, Emilia och Amanda. Vi hade Karin som ledare, hon är bäst! Jag kommer absolut tillbaka nästa år! =)

Hanna och Talin

Hanna och Talin

Hanna Landberg


Hej! Jag heter Hanna och är 14 år. Jag hade Talin och han var den första och förhoppningsvis den enda eftersom jag hoppas att jag får honom alla andra år som jag kommer hit. Han är bäst!!! Jag delade rum med bästa Stella, Veronica och Ebba och våran ledare hette Karin! Hon är också bäst!!!

Emma och Pustynia

Ingela och Pustynia

Emma Lilliequist


Hej, jag heter Emma och är 14 år gammal. Jag var här v.27 på GRC på ridläger. Jag delade rum med Vendela och jag åkte hit med henne. Jag hade bästa Valli, hon är bäst! Jag hoppas jag kommer tillbaka hit nästa sommar. Jag kommer rekomendera lägret till mina kompisar!

Emilia och Markus

Emilia och Markus

Emilia Svens Engström


Hej! Jag heter Emilia och är 13 år. Det här är mitt andra år på Grällsta. Jag har ridit Markus hela veckan. Jag bode i stuga 4 med Amanda, Madeleine och Rebecka. Vi hade bästa Karin som ledare. Jag kommer självklart hit nästa år igen! =)

Ebba och Hazena

Ebba och Hazena

Ebba Cederquist


Helluu! Jag heter Ebba och är 14 år, jag hade bästa Hazena <3 Hon är superbäst och är pigg! Jag bodde i stuga 13 med Veronica, Hanna och Stella. Vi hade Karin som är bästa ledaren! Grällsta är bäst och grymt och jag ska tillbaka! Älskar hazena mest! =D

Annie och Catch High

Annie och Catch High

Annie Lilja


Hej! Jag heter Annie och jag är 14 år. Det var första gången här på GRC och jag hade först Cockie men bytte sedan till Calle. Jag delar stuga 5. Vi hade Karin som ledare och hon är bästa ledaren.

Amanda och Pegasz

Amanda och Pegasz

Amanda Bjuhr


Tjena! Jag heter Amanda och är 14 år och har varit på Grällsta förra året och i år. Jag red Pegasz i år och han är supersnäll och han är bästa hästen! Och jag var i stuga 4 med Emilia, Madde och Rebecka. Roliga tjejer! Och det var en härlig vecka på Grällsta! Love Grällsta <3 Pegasz