Sandra och Polon

Sandra och Polon

Sandra Robson


Gooodagens! Jag heter Sandra Robson och är 13 år. Jag bodde i stuga 8 med Sandra, Judit, Linnea, Hanna, Emilia och Iris *puuh*. Jag hade världens bästa Ponny Polon! Jag hade honom förra året också, och vill ha honom nästa år också! Han är helt underbar och om jag fick så skulle jag hyra honom. Vi hoppade 90-100!!! Han är verkligen bäääst! Kommer längta ihjäl mig efter honom… 🙁 Men nästa år vill/ska jag ha honom igen! Sandra <3 Polon = Forever!

Sandra och Rocky

Sandra och Rocky

Sandra Burman


Sandra här 😉 Jag heter Sandra! Jag har ridit världens bästa häst (Rocky) Jag är 12 snart 13 år 😀 Jag kommer från Sollentuna. Rocky: Han är snäll, gullig och studsi. Han är 5 år.

Linnea och Donna Daga

Linnea och Donna Daga

Linnea Ström


Tjabba! Jag heter Linnea Ström och är 11 år gammal. Jag har ridit i 4 år på ridskola, men privat sen jag var yngre. På mitt ridläger här på Grällsta red jag Donna och hon är helt UNDERBAR och  ÄLSKAR att hoppa! Älskar henne! Det här är mitt första år på Grällsta men jag hoppas att det inte blir mitt sista! 😛 Puss på er alla fans!! <3

Judit och Tramp

Judit och Tramp

Judit Kansbod


Hej, jag heter Judit Kansbod. Jag är 12 år och kommer från Sollentuna. På lägret hade jag underbaraste Tramp. Han bockade av mig en gång, men det gick bra! =) Jag tyckte mycket om Grällsta och kommer förmodligen tillbaka hit 2013!

Iris och Tycjan

Iris och Tycjan

Iris Mahsoud


Tjenare, jag heter Iris och ÄLSKAR hästar som denna läsare (du) säkert redan vet eftersom jag är på hästläger… på Grällsta! =P Jag har fått rida den bästa hästen någonsin… TYCJAN, han är jätte stor! Jag är 12 år gammal och har nyss flyttat hem ifrån Sydamerika, och har haft det bästa livet någonsin haha! =) PS. Ni/du kommer att ha det jättebra på det här lägret! Chao! =)

Hanna och Donn

Hanna och Donn

Hanna Sjöberg


Utomjording här! 😀 Eller ja, Hanna som jag också kallas :3 Jag hade då Donn (dryga skitungen som jag kom att älska,) blev en nersvacka (otränad jävel <3) och en lika stor uppsving! Fattade hur man hoppar också. Till slut XD Och idag ska han vigas, bruden Donna väntar! XX, Utomjording och Donn (Din lilla söta jävel!)

Frida och Maximus

Frida och Maximus

Frida Hesslin


Hej, jag heter Frida Hesslin. Jag är snart 13 år. Jag hade hästen Musse. Han är bäst.

Emilia och Dublin

Emilia och Dublin

Emilia Piltonen


Hej! Jag heter Emilia Piltonen. Jag är 12 år gammal och rider Dublin. Han är väldigt trög, men är ganska bra på att hoppa. När han vill hoppa. Det är jätteroligt på Grällsta och man får många kompisar om man kommer utan kompisar.

Elin och Farsa

Elin och Farsa

Elin Åkerblom


Hej! Jag heter Elin Åkerblom. Jag är 13 år och på ridlägret har jag Farsa. Hon är underbar. Jag gillar verkligen Grällsta, men det kommer bli skönt att komma hem och sova i min säng! 🙂 <3