Vera och Molstabergs Max

Vera och Molstabergs Max

Vera Nilden


Heej! Jag heter Vera och är snart 12 år. Jag har varit på Grällsta v.27 Jag har haft den bästa och sötast, suraste och coolaste ponnyn Max <3 Nästa år kommer jag igen. Emma och Lisa är bästa ledarna!

Tilda och Nesz

Tilda och Nesz

Tilda Rosendahl


Jag heter Tilda och red Nesz. Jag är 10 år. Det var jättekul här på Grällsta. Jag och min grupp hade dom bästa ledarna Lisa och Emma. Jag bodde i stuga 11 med Lucrezia och Emilia. Nesz är bäst!

Michelle och Pinia

Michelle och Pinia

Michelle Seger


Jag heter Michelle Seger. Jag red Pinia. Hade Lisa och Emma som ledare, Bäst! Jag hade jättekul! Bodde i stuga 10 med Vera och Adina. Är 11 år, fyller år i september.

Lucrezia och Bombina

Lucrezia och Bombina

Lucrezia Vespertini


Jag heter Lucrezia och jag red Bombina. Jag har haft det jättekul här. Jag har lärt mig jättemycket. Mina ledare heter Emma och Lisa och de var jätte bra och snälla.

Julia och Gera

Julia och Gera

Julia Carlsson


Hej! Jag heter Julia Carlsson, var här vecka 27 och hade Gera. Hon var helt underbar. Detta var mitt femte år i rad här på Grällsta! Jag är 11 år =) Jag hade Emma och Lisa som ledare, de var bäst! =)

Hanna och Pakulik

Hanna och Pakulik

Hanna Enarsson


Hejsan 🙂
Jag heter Hanna och var här v.27. Jag hade Palle. Han är bäst!!! Jag hade Emma och Lisa som ledare. Dom är bäst! Jag bodde med Filippa, Julia och Elsa =)

Filippa och Myszka

Filippa och Myszka

Filippa Larsson


Hej! Jag heter Filippa Larsson. Jag är 11 år. Jag hade Myszka hon var superbra. hon var snäll att rida barbacka. Vi hade jättesnälla ledare dom heter Lisa och Emma. Våran grupp heter gräsgröna gruppen. Jag bodde tillsammans med hanna, Elsa och Julia.

Emilia och Beny

Emilia och Beny

Emilia Telhammar


Hej! Jag heter Emilia och jag är 10 år. Och jag red Beny. Och vi hade dom bästa ledarna Lisa och Emma. Det var jättekul här och Beny är världens bästa. I <3 you Grällsta!

Elsa och Cyganek

Elsa och Cyganek

Elsa Blomqvist


Hej! Jag heter Elsa Blomqvist och jag är 11 år. Jag var på Grällsta v.27 och jag bodde i stuga 12 tillsammans med Julia, Hanna och Filippa! Jag hade världens sötaste ponny Cyganek i år igen! Han är världens sötaste ponny och han är jättesnäll om man inte räknar med glädjesprången! Han är jättebra på att hoppa. Jag kommer tillbaka nästa år och då måste jag ha cyganek! Ps.Mina ridlärare Lisa och Emma tvingade mig att skriva: Lisa och Emma är BÄST 😉

Adina och Krokodyl

Adina och Krokodyl

Adina Bergqvist


Hejsan jag heter Adina Bergqvist och har ridit Krokodyl. Han va jättesnäll men bocka lite men inte stora. Det gick jättebra att rida barbacka i damsadel men han bockade så jag trillade av! Vi hade dom bästa ledarna Emma och Lisa. <3 Krokodyl är 14 år gammal och jag är 12 i oktober! Hejdå!