Moa och Zula

Moa och Zula

Moa Fredriksson


Hello! Mitt namn är Moa Fredriksson och jag ska fylla 13 i november. Jag var här v.25 på hopplägret! Det var en hård och tuff, men också väldigt roligt! Jag bodde i stuga 13. Jag älskade spökrundan! Min ponny blev Zula och hon hoppar jättebra!

Minette och Beny

Minette och Beny

Minette Amneus


Tjaba! Jag heter Minette och red världens bästa Beny bus. Han var duktig att hoppa med och duktig att sköta. Jag har haft en rolig vecka. Lisa är bästa ridläraren. Lina och Lisa är BÄST!

Mathilda och Molstabergs Max

Mathilda och Molstabergs Max

Mathilda Sieger


Hej! Jag heter Mathilda och är 13 år. Jag var här vecka 25 på hopplägret. I stuga 4 bodde jag med Maria. Först red jag Talin men han var för snabb för mig så då fick jag Max som var bra att rida men som jag inte alls trivdes med. Som tur var ville en tjej i min grupp byta med mig. Så då fick jag Listek och då blev jag jätte nöjd för Listek är den snällaste ponnyn i världen. Han är bäst! <3

Maria och Nesz

Maria och Nesz

Maria Gustavsson


Hej! Jag heter Maria och är 13 år. Jag var här v.25 på hopplägret och red Nesz. Jag och min kompis Mathilda sov i stuga 4 tillsammans. Hej då.

Lovisa och Aramis

Lovisa och Aramis

Lovisa Porshage


Hej! Jag heter Lovisa Porshage och är 14 år. Jag var här med mina kompisar på hopplägret vecka 25 och red Aramis. Han är helt undebar. Vi har haft det super kul. Det här var mitt tredje år här på Grällsta.

Louise och Polon

Louise och Polon

Louise Tidestav


Hey! Jag heter Louise och jag var på hopplägret v.25. Jag red på den coolaste, snyggaste och helt klart bästa Polon! Han hoppar som en gud. Jag bodde i stuga 13. //Louise

Isabelle och Bombina

Isabelle och Bombina

Isabelle Amneus


Hej jag heter Isabelle Amneus och var här v.25 på hopplägret. Hästen jag red hette Bombina. <3 Jag bodde i stuga 14 med min lillasyster Minette, Andrea Kotnik och Ella Usher. Jag måste åka hit nästa år igen! Lina är bäst! Lisa oxå ofc! =)

Ella och Listek

Ella och Listek

Ella Usher


Halloj! Jag heter Ella och jag fick först Musse men han var så stark så jag bytte till Gera, sedan fick jag Listek men han som jag har nu är Max, han är super duper bra! /Ella

Andrea och Gera

Andrea och Gera

Andrea Kotnik


Hej! Jag heter Andrea och red den bästaste Gera! Jag bodde i stuga 14 tillsammans med Isabelle och Minette Amneus och Ella Usher.

Alma och Rusalka

Alma och Rusalka

Alma Nilsson


Hej! Jag heter Alma Nilsson och är 12 år. Jag var här med mina kompisar på hopplägret vecka 25 och red Rusalka. Hon är bäst! Jag, Alicia och Lovisa bodde i stuga tolv och vi har haft det superkul!

Alicia och Basia

Alicia och Basia

Alicia Hillerström Samuelsson

Hej! Jag heter Alicia Hillerström Samuelsson och är 14 år. Jag och mina kompisar var här på hopplägret v.25 och jag hade Basia <3 hon är awesome!