Tilda och Cyganek

Tilda och Cyganek

Tilda Johansson


Hej! Jag heter Tilda. Jag red Cyganek. Jag är 9 år. Lägret var super roligt. Jag bodde i stuga 8 tillsammans med Linnea, Molly, Emilia, Karin och Ebba. Lina, Emmelie och Emma är bäst!

Tilda och Tramp

Tilda och Tramp

Tilda Willen


Hej!! Jag heter Tilda Willen och jag bodde i stuga 10 med Ellinor, Ninn och Evelina. Ddet är mitt andra år på Grällsta. Jag hade Tramp och han är jättesnäll och bäst! Vi hade dom bästa ledarna, Emmelie och Emma! Kommer sakna Grällsta jättemycket men jag kommer tillbaks nästa år!!!

Ninn och Donn

Ninn och Donn

Ninn Blomkvist


Cha Cha! Jag heter Ninn blomkvist och jag är 11 år, fyller 12. Jag var här v.25 och jag hade världens bästa Donn. Om ni får han borde ni vara överlyckliga! Jag bodde i stuga 10 med Ella, Tilda W och Evelina. Mest är det skratt här! Lina, Emma och Emmelie är bästa! <3 Oj jag glömde mattesnillet också!

Molly och Krokodyl

Molly och Krokodyl

Molly Hamlund


Jag heter Molly och är 12 år. Först red jag Sina men jag bytte till Krokodyl! Krokodyl är rolig att rida för han bockar lite ibland. Jag, Linnea, Ebba Karin, Emilia och Tilda sov i stuga 8. Emma, Emmelie och Lina är bäst! jag ska hit nästa år igen tror jag!!

Linnea och Izyda

Linnea och Izyda

Linnea Jarl


Hola Chicas! Jag heter Linnea och är 12 år. I år är första gången jag är på Grällsta. Hästen jag har är Iza, hon är världens bästa polle. Grällsta är jättebra och jag tror jag ska hit igen. Emmelie, Emma och Lina är bäst i hela världen.

Karin och Kontusz

Karin och Kontusz

Karin Hallgren


Hej hej. Jag heter Karin och är tolv år. På lägret red jag Kotten, Tussen, Kontusz! Han är typ bäst! Jag bytte aldrig häst på provridningen för Kotten var perfekt. Jag bor i stuga nr. 8 (det är den stora stugan längst bort till vänster.) Med min bästis Ebba, Linnea, Molly, Tilda och Emilia. Hela veckan har varit toppen förutom igår när det var spöknatt och vi blev väckta mitt i natten för att höra spökhistorier. Annars är det det bästa lägret jag någonsin varit på! <3

Hanna och Dublin

Hanna och Dublin

Hanna Dinnetz


Hejsan Svejsan! Jag heter Hanna och är född 1999. Jag red på Dublin, han är bäst! Jag sov i stuga 9 med Erica. Emma och Emmelie var mina ledare. Emma, Emmelie och Lina är bäst!!!

Erica och Nefretete

Erica och Nefretete

Erica Vourinen


Hellu! Jag heter Erica och är född 99. Jag red Neffe (Nefretete) och han är världens bästa ponny! Jag sov i stuga 9 med Hanna som hade Dublin. Jag hade Emma och Emmelie som ledare. Lina Emmelie, Emma och Neffe är BÄST!

Emilia och Sina

Emilia och Sina

Emilia Windahl


Hello! Hej, jag heter Emilia. Jag är född 2000. Jag har haft hästen Sina. Hon var JÄTTE bra! Men man måste vara bestämd! Jag bor i stuga 8. Jag bor med Molly, Linnea, Karin, Ebba och Tilda. Emma och Emmelie är bäst!! + Lina!!

Ellinor och Emilek

Ellinor och Emilek

Ellinor Lundmark


Hola! Jag heter Ellinor Lundmark och jag är 14 år. Jag var här v.25 och jag hade Emil, han är bäst! Jag bodde i stuga 10 med Ninn, Tilda W och Evelina. Grällsta är den bästa platsen som finns! Och just det, Emmelie och Emma är bäst i världen!

Ebba och Goda

Ebba och Goda

Ebba Smedman


Hello! Jag heter Ebba och är 12 år. Jag bor i stuga 8. Där bor jag med Linnea, Molly, Karin, Tilda och Emilia. Jag har ridit Goda. Det är första gången jag är här, det har varit jätteroligt. Jag kommer säkert hit igen! Goda är bäst!!!