Vilma och Malwin

Vilma och Malwin

Vilma Fransson


Hejsan! Jag heter Vilma, och jag är 12,5 år. Jag har ridit i 6 år ungefär. Och här på Grällsta red jag först Bigota, men hon blev halt så jag fick byta till Malwin. Båda dem är helt underbara! <3 Jag har bott i stuga 11 med Alva. Sara var vår ridlärare hon är jättebra!

Vendela och Question Bomb

Vendela och Question Bomb

Vendela Sjölund


Hej! Jag heter Vendela Sjölund och är snart 14 år. Det är mitt första år på Grällsta och jag har ridit Tom. Han är jätte mysig och jätte rolig i dressyren. Jag har bott i stuga 6 med Ida! Sara var min ridlärare och hon är jättebra! Jag har ridit i ca. 10 år.

Sofie och Figaro

Sofie och Figaro

Sofie Ross


Hej! Jag heter Sofie och jag är 16 år. Jag fick först Keso men på väg hem från hagen märkte vi att han va halt, så jag fick Figaro. Han var helt underbar, men Keso är BÄST! Lina är bäst 🙂 och jag hade Sara Danielsson som ledare. 🙂

Sofia och Pakulik

Sofia och Pakulik

Sofia Brink


Tjenare! =) Jag heter Sofia och är 13 år. Jag har ridit Palle o han är världens bästa påni! Jag har bott i stuga 5 tsm med Alice, Jonna och Ella. Detta var mitt första år på Grällsta, o jag kommer lugnt tillbaka! //Soffan

Jonna och Zorro

Jonna och Zorro

Jonna Bengtsson


Hej! Jag heter Jonna och jag är 13 år. Jag har ridit i 4-5 år på Ågesta Gård. Jag är här på Grällsta första gången och har Zorro II, han är jätte snäll. Våran ridlärare heter Sara och hon är den bästa ridläraren jag har haft.

Ida och Pustynia

Ida och Pustynia

Ida Lassar


Hej! Jag heter Ida ocg jag är snart 14 år. Det här är mitt första ridläger på Grällsta och jag rider Valli. Valli är jätte snäll och har en fin personlighet tycker jag! Jag bor i stuga 6 med Vendela. Innan jag red Valli så hade jag Quimmer.

Evelina och Bass

Evelina och Bass

Evelina Kindstrand


Hellu! Jag är 12 år och heter Evelina, jag har ridit 8-9 år på Siggesta gård. Jag bor i stockholm (Värmdö) I år på Grällsta (mitt andra år) hade jag Bass världens bästa häst! I Love U!

Emilia och Markus

Emilia och Markus

Emilia O keffe


Hej! Jag heter Emilia och är 15 år! Jag har ridit i 6-7 år. Jag rider på Heby ridskola och på Börjedals Gård. Det här är mitt första år på Grällsta och jag har ridit Markus hela veckan! Han är bäst! Jag tänkte byta men vår ledare Sara sa åt mig att prova honom en lektion till! =) Det är jag tacksam över! =)

Ella och Pegasz

Ella och Pegasz

Ella Fasting


Hej! Jag heter Ella och är snart 14 år. Jag hade först Dublin, men bytte till Pegasz! han är jätte snäll =) Jag bodde i stuga 5 med Sofia, Alice och Grällsta och jag kommer lugnt vilja åka hit igen!

Elin och Maximus

Elin och Maximus

Elin Back


Tja! Heter Elin och fyller 12 i sep. Jag rider på en ridskola som heter Heby RF. Jag har ridit i ca. 7 år. Jag hade först Nesz han var mysig! Sen bytte jag till Musse. Jag älskar dom båda! Jag hade Sara Danielsson som ledare, hon var BÄST! =D

Alva och Hazena

Alva och Hazena

Alva Cedermark


Hejsan! Jag heter Alva och är 12,5 år. Jag har ridit i 5-6 år och det här var den första gången jag var på Grällsta. Under denna vecka som jag varit på GRC så har jag ridit Hazena <3, världens finaste och busigaste ponny 😉 Jag bodde i stuga 11 med min kompis Vilma. Våran grupp har ridit för Sara under veckan, och jag har lärt mig mycket =D så, TACK SARA!
/Alva <3 Hazena

Alice och Quimmer Bomb

Alice och Quimmer Bomb

Alice Grankvist


Hej! Jag heter Alice och jag är 13 år. Jag har ridit i 4-5 år och jag har ridit Quimmer. Han är jätte snäll, jätte snabb och jätte bra på att hoppa. Jag rider i grupp blå och vår ridlärare heter Sara, hon är jätte duktig.