Tova och Malwin

Tova och Malwin

Tova


Hej! Jag heter Tova och är född år 1999, fyller alltså 13 i år. Jag har hästen Malwin här på Grällsta och han är grymmast! Det är första gången jag är på Grällsta! Våra ledare Sara och Emmi är bäääst!! Jag sover i stuga 9 med Sarah  med Sarah, Linnea och Fanny. MALWIN ÄGER!

Sarah och Mysza

Sarah och Mysza

Sarah


Hej jag heter Sarah och är 14 år, fyller 15 i år. Jag red hästen Mysza som är helt underbar jag älskar henne! Grällsta är helt underbart jag kommer lätt tillbaka nästa år (hoppas jag) Jag bodde i stuga 9 med min kusin Fanny, Tova och Linnea. Våra ledare var Sara och Emmi. Bästa ledarna någonsin!

Mika och Gera

Mika och Gera

Mika


Helluuu jag heter Mika och är född 2001. Jag har hästen Gera (jag älskar dig för fan). Sara och Emmi är mitt liv (haha). Jag delar stuga med Liv och Jorina. Puss Gera min älskling du är mitt <3:e gull! 

Liv och Maximus

Liv och Maximus

Liv


Hej! Jag heter Liv och är född år 1999, fyller 13 år i år. Jag hade fått hästen Edd men han passade inte så jag bytte till Musse (Maximus) och han är bäst! Ledarna Sara och Emmi är också superbästa och och alla andra barn här oxå. Jag sov i stuga 8 med Mika och Jorina! 🙂

Linnéa och Basia

Linnéa och Basia

Linnea


Hej jag heter Linnea och är 12 snart 13 år. Det här är mitt fösta läger på Grällsta och jag rider D-ponnyn Bus (basia). Bus är helt underbar att rida och jag blev helt såld på henne redan första ridpasset. Jag bor i stuga 9 med Sarah, Tova och Fanny. Stämningen här på Grällsta är toppen även fast vi inte är så många. Våra ledare är Sara och Emmi, dom äger!

Jorina och Ronja

Jorina och Ronja

Jorina


Hej! Jag heter Jorina och är född 2003. Jag har hästen Ronja. Jag är 9 år. Jag bor i stuga nummer 8. Jag delar stuga med 2 andra tjejer. Det är kul. Ronja är bäst!

Fanny och Tuff

Fanny och Tuff

Fanny


Hej! Jag heter Fanny och är född 1996. Jag har med mig egen häst hit som heter Tuff. Jag bor i stuga 9 med min kusin Sarah och Linnea och Tova. Jag tycker att det är jätteroligt folk här och vi har riktigt kul! Kram