Therese och Roland

Therese och Roland

Therese Perlebrant


Hallo, jag heter Therese från Bromma. 3 veckor här på Grällsta har varit jätte kul. Mina hästar har varit Kania, Tycjan, Keso och Roland. Mitt största minne är när jag krossade muren och nästan fått hästen över. Jag kommer gärna tillbaks. Therese

Sofia och Hazena

Sofia och Hazena

Sofia Evelönn


Hej! Jag heter Sofia och är här för tredje året i rad och är den ända på konfa som har varit här förut. De tre veckorna som jag har varit här har varit skit roliga och det är en mardröm att behöva lämna alla tjejer. Jag har haft hästarna Hazena och Calle och dom har varit bäst. Vår ledare var Sara och är sjukt grym, men hon har tyvärr brytit stortån under lägret. Konfa är bäst på att skrämmas på spökrundan. Jag kommer självklart hit till GRC nästa år, så se upp för mig 😉 Konfa är bäst och GRC är bäst!! Ha det bäst på Häst. /Sofia =)

Sofia och Molstabergs Max

Sofia och Molstabergs Max

Sofia Lundqvist


Hej! Jag heter Sofia och har varit på konfa läger här på Grällsta i tre härliga veckor, v.29-31. Första gången här! Jag bodde i stuga 14 med Emma och Malin. Sara Danielsson hade jag som ledare, hon var jättebra! Den första hästen jag fick var bästa och sötaste Max! Han behöll jag resten av lägertiden. Jag red också Hazena två gånger under sista tiden, men Max var ändå bäst. <3 Det svåraste kommer vara att lämna alla kompisar och hästar (Max). Kommer sakna allt och alla! Kram =)

Sara och Roland

Sara och Roland

Sara Höglund


Hallå! Jag har varit här på Grällsta i tre veckor nu, på konfa läger. Det har varit jättekul hela tiden, och jag har ridit Kalle, Olle och Roland. Sara Danielsson var våran ledare. Hon var jättebra. fast hon skadade foten mitt i lägret… Jag bodde i stuga 10 tillsammans med Katrin, Ingrid och min syster Ronja. Hela detta lägret har varit fantastiskt, och jag kommer att sakna alla!

Ronja och Afet

Ronja och Afet

Ronja Höglund


Hej! Jag heter Ronja Höglund och jag var här veckorna 29-31 på konfaläger 2012. Det är verkligen jättekul. Första veckan hade jag Hazena, sedan hade jag Quimmer. Han är verkligen jätte härlig. Sista veckan hade jag Afet, som efter ett tag gick jätte fint. Jag trivs verkligen här på Grällsta och alla blir verkligen tajta, särskilt konfa. Man får vänner man verkligen trivs med. Bye!

Rebecka och Pegasz

Rebecka och Pegasz

Rebecka Svensson


Hej jag heter Rebecka och jag var här på konfaläger. Jag har haft hästarna Roland, Ametyst, Moon Cherry och Pegasz. Det har verkligen varit jättekul.

Mercedes och Czeslaw

Mercedes och Czeslaw

Mercedes van Setten


Tjena! Under dessa tre underbara veckor på Grällsta så har jag fått en ny favvo-häst Moon Cherry, en underbar häst! Annars har jag ridit Cockie, Burta, Gazda och Keso. Kommer sakna alla underbara och grymma personer från lägret!

Malin och Pustynia

Malin och Pustynia

Malin Ackberger


Hej jag heter Malin och jag var här på konfaläger och det har verkligen varit jättekul. Jag har haft hästarna Myszka, Goda, Dublin och Valli. Goda och Valli var bäst!

Lina och Bigota

Lina och Bigota

Lina Sundman


Hej! Jag heter Lina och jag var här på Konfaläger. Jag har haft hästarna Roland, Myszka och Bigota. Vi hade Sara som ledare. jag har haft tre helt underbara och roliga veckor här på Grällsta som jag aldrig kommer att glömma. Jag kommer att sakna alla underbara kompisar och hästar och jag hoppas att jag kommer tillbaka nästa år.

Katrin och Rocky

Katrin och Rocky

Katrin Reinbach


Hellu! Jag heter Katrin och har varit här på Grällsta i 3 underbara veckor på konfa-läger. Jag har mest haft Rocky och Cyrkonia, de små busarna, men även Olle, Afet, Talin, Myszka och Hazena. Jag kommer sakna er alla underbara personer jag träffat här. Puss from la skåååning <3

Jennifer och Indra

Jennifer och Indra

Jennifer Byttner


Hej! Jag har varit här på konfaläger i 3 veckor! Det låter länge, men egentligen känns det som det har gått högst en vecka. Vi har hunnit med så himla mycket. (Det här har absolut varit dom stressigaste 3 veckorna i mitt liv.) Alla i konfa har blivit så himla tajta, det tog en dag sen kända alla alla. Jag hade min lilla älsklingshäst Indra , och vi hade det jätte kul här på Grällsta. Bye

Ingrid och Gazda

Ingrid och Gazda

Ingrid Myhren


Hej. Jag har varit här vecka 29-31 på konfaläger 2012. Det har varit jättekul! Först var jag rädd att jag inte skulle få några vänner men det löste sig snabbt. Första veckan red jag Olle (Come On) Han var jätte mysig men jag lyckades inte reda ut honom förän sista ridpasset. Dom två sista veckorna hade jag Gazda, han är världens härligaste häst. Men hade han inte mat i boxen var han som en liten gast… han sparkade och bet i mig, men jag älskar honom i alla fall. Han är väldigt bra på att bocka! Fast jag ramlade inte av någon gång. Vi hade Sara Danielsson som ledare hon är superbra. Andra veckan klev Olle på hennes tå så hon bröt den. Jag bodde i stuga 13 (säg inte till ledarna) men jag sov i stuga 10 med Katrin, Sara och Ronja de sista två veckorna. Jag Ronja och Malin klättrade upp på taket idag, det var ett stort mål vi hade! Nu tror jag inte att jag ska skriva mer för vem vet vad jag mer avslöjar? Hejdå!

Emmac och Come On

Felicia och Come On

Emma Högdahl


Hej! Jag har varit här i tre veckor och det har varit jätteroligt. Jag har ridit Olle, Roland och Kania. Kania red jag bara en gång för hon fick en hovböld, vilket var synd. Av de tre hästar jag red så tycker jag Olle var bäst, han var jätte duktig i dressyren och hoppningen. Jag bodde med Sofia och Malin i stuga 14. Alla människor och hästar här har varit fantastiska. Alla ledare har varit snälla och roliga. Jag är jätteglad att jag kom hit och jag hoppas att jag kan komma hit nästa sommar. Jag kommer sakna alla människor jag har träffat här! /Emma =)

Ella och Bigota

Ella och Bigota

Ella Olsson


Hej! Konfalägret här var underbarast! Prästen var jättebra och Bigota, hästen jag red var ursnäll och vi hade jättekul ihop! Kompisarna var dom bästa man kan önska sig!

Birgitta och Come On

Birgitta och Come On

Birgitta Fox


Hej! Det här är första gången här på Grällsta. Var här på konfa 3 veckor! När jag kom hit va alla främlingar, men nu när jag ska lämna känns det som att lämna syskon. Det har varit en helt fantastisk tid här och alla har varit helt fantastiska. Hästarna jag har ridit när jag varit här var Cockette (eller Cockie), Afet och Come On (eller Olle). Olle var favoriten, han är helt fantastisk att jobba och hoppningen är som en dröm. Cockie var också super men hon fick en allvarlig mugg så jag fick rida henne en gång, men hon har ett helt fantastisk steg och en underbar galopp. Afet var den jag red mest. Han var sjukt stark men också helt fantastisk. Om jag kommer tillbax ska jag låna Olle. =) Sara Danielsson va min lärare och var sjukt rolig. Men hon bröt sin stortå mitt i lägret för att Olle klev på hennes tå. När vi skulle hoppa på stora hoppbanan var susan vår ledare. Sträng men duktig! C-tränare! Lina här på Grällsta är den roligaste skämtaren. Hon red barfota på Sina när hon hade en allvarlig stukad fot. Och hennes clinics kan vara sjukt roliga. xoxo //Birgitta ps.Konfa är bäst på att spöka!