Natasha och Pustynia

Natasha och Pustynia

Natasha Ninkovic


No hola! Yo no comprende ensalada patata gato. Wtf am i writing? num, Hey mitt namn är Natasha och jag är 16 år (iaf det här året…) Jag var här på 2-veckors och första veckan så red jag min fästman Ametyst och den andra veckan red jag min nyblivna fjärde fru Valli, de va allt bye!


http://natashaninkovic.blogg.se

Nathalie och Donna Daga

Nathalie och Donna Daga

Nathalie


Hej jag heter Nathalie. Jag har ridit Donna, Kropek, Olle, Calle, Gazda, Tycjan, Farsa och Cockie. Det var mitt första år och det har haft både bra och dåliga stunder. Hejdå

Moa och Cockette

Moa och Cockette

Moa


Hej jag heter Moa. Jag har varit på 2-veckorsläger. Första veckan hade jag Kropek och andra Cockie, hon var fantastisk! Bye

Gabriella och Listek

Gabriella och Listek

Gabriella Larsson


Hej! Jag heter Gabriella och är 17 år. Jag var på 2-veckorslägret och har ridit Mama-Mia, Dublin, Edd, Listek och Myszka. Detta var sista året. Tack och hej!

Frida och Afet

Frida och Afet

Frida


Hej Frida här! Jag var på 2 veckorslägret och första veckan hade jag Gazda och andra veckan hade jag Afet. Båda var helt underbara! Hejsvejs!

Elev 2012, 2-veckors v.25-26 – ID763

Anna


Hej jag heter Anna! Jag var på 2-veckors ridlägret, det här är första gången. Första veckan red jag Farsa sen andra veckan red jag Rolle (Roland) Sen visade det sig att han var sjuk så då red jag Tycjan sen Myszka sen Farsa igen. Rolle tyckte jag var bäst att rida och sen Farsa. Hej då syns nästa år.

Disa och Talin

Disa och Talin

Disa Steen


Hej finisar! Jag heter Disa och är 17 år. De här veckorna har jag ridit Edd och Talin. Och det har såklart varit finfint. Hejdå!

Caroline och Ballada

Caroline och Ballada

Karolin


Hej jag heter Karolin. Jag har ridit Ballada och Moon Cherry. Båda var en utmaning men båda passade mig på olika sätt. Jag tror detta är the big finish. Hoppas alla fina hästar är glada och krya =) bye bye.