Sofie och farsa

Sofie och farsa

Sofie Sköld 


Hej! 🙂 Jag heter Sofie och är 12 snart 13. Jag red Farsa, jag hade Valli innan men hon skaka på huvet HELATIDEN, men hon var såå söt. Jag hade världens BÄSTA ledare, Helena och Saga 😀 Det har varit såå kul, kommer att sakna Grällsta såå mycket. Kram!

Sanna och Polon

Sanna och Polon

Sanna Naumanen 


Hellu! Jag heter Sanna och är snart 15år gammal. Jag hade Polon under veckan här på Grällsta! Polon är supermys! Våra ledare, Saga och Helena, var såklart bäst! I”LL BE BACK!

Matilda och Markus

Matilda och Markus

Matilda Matsdotter 


Hej! Jag heter Matilda och jag red Markus. Han är seg som sirap men rolig. Jag var på allmänna lägret vecka 25. Min grupp är bäst och våra ledare Saga och Helena är BÄST! Hejdå!

Malin och Goda

Malin och Goda

Malin Gyulai 


Halloj! Jag heter Malin och är 12 snart 13. Jag red Goda (den sura lilla hästen) och delade stuga med Ella i röda gruppen. Och hade såklart den coola Helena och Saga!! 😛 Grääällsta är SUPERDUPER Roligt ställe med en massa roliga människor, hästar och hundar. Var här vecka 24!!

Linda och Moon Cherry

Linda och Moon Cherry

Linda Agerstig 


Hej hej! Jag heter Linda och red Moncherie. (Mooncherie) Hon är seg om man inte har ridspö. Jag var här vecka 25 på allmäna lägret. Det var superroligt och vi hade Helena och Saga som ledare, de är bäst. Jag är 14år och fyller i September. Hej dååå!!!

Josephine och Donna Daga

Josephine och Donna Daga

Josephine Tens 


Hej jag heter Josephine och är snart 14år. Jag red Tramp till torsdag sen red jag Donna för Tramp bara drog ner huvudet. Jag var här förra året också och då hade jag Tramp. Hade de bästa ledarna Helena och Saga. Jag kommer tillbaka nästa år. Jag bodde i stuga 12 med Sanna och Josefina ifrån min grupp sen med en tjej som hette Stephanie. Bye.

Josefina och Bombina

Josefina och Bombina

Josefina Jaktlund 


Hej jag heter Josefina och är 14år. Jag bodde i stuga 12 med Sanna, Stephanie och Josephine. Hästen jag red på heter Bombina. Bombina var den helt klart bästa hästen jag ridit. Saga och Helena är BÄST!