Tiffani och Cyganek

Tiffani och Cyganek

Tiffani Hoffren


Hej! Jag heter Tiffani och jag är 11, snart 12 år. Jag hade bästa Cyganek. Han är snäll och jättesöt! han är jätteduktig på hoppning! Fast han är bra på mycket! Mina ledare var Sofia och Lina. Det här ridlägret är jättekul! Kram //Tiffani

Nora och Talin

Nora och Talin

Nora Eskola


Hej! Jag heter Nora och jag har ridit på Talin. Han är bäst och mysig! Sofia och Lina var mina ledare, dom är bäst! Jag ska hit nästa år också! Lila gruppen är bäst! Jag, Elin, Evve, och Jess bodde i stuga 13.

Hanna och Krokodyl

Hanna och Krokodyl

Hanna Dinnetz


Hej! Jag heter Hanna, jag är 11 år, ska fylla 12. Jag red Krokodyl han är snäll och är en superhäst. Jag har haft det jätteroligt här och mysigt. Jag sov i stuga 6, jag hade Sofia och Lina som ledare. Jag sov med Erica och Sofie. kiosken är bäst köp mycket där.

Emilia och Edd

Emilia och Edd

Emilia Kitty


Hej jag heter Emilia. Jag är 13 år. Jag red Edd. Han var jättebra tycker jag. Mina ledare var Lina och Sofia. Sover i stuga 8 med Cajsa, Carmen, Matilda och Linda. Edd är supersnäll tycker jag. jag var här vecka 25, jag lovar att, ”I” will be back!!!” //Kram Emilia

Elin och Myszka

Elin och Myszka

Elin Olsen


Hej jag heter Elin.  Jag red Myszka. Hon är jättesnäll men inte så bra på att hoppa. Lina och Sofia är mina ledare, dom är bra. Jag, Snurre (Nora), Jessica och Evelina bor i stuga 13. Jag kommer nog nästa år.

Elin och Gera

Elin och Gera

Elin Ranestedt


Hej jag heter Elin och är 12 år. Jag red Gera och hon var jättesnäll. Jag ramlade av henne när vi galopperade barbacka. Mina ledare var Lina och Sofia. jag bodde i stuga 11 med Alice.

Elev 2011, Vecka 25 – ID743

Lisa Sodenkamp


Hej, jag heter Lisa, jag är 12 år, ska fylla 13 i dec. Jag red Rusalka <3. Hon är jättebra. 🙂 Men ibland sparkade hon bakut när man ska fatta galopp 🙁 Jag red egentligen i hoppgruppen men jag bytte till allmäna för aa, en sak eller flera. Jag ska komma  tillbaka hit nästa år också!
Mvh Lisa Sodenkamp

Elev 2011, Vecka 25 – ID743

Carmen Bergfors


Hej! Jag heter Carmen och rider på Dublin. Han är jättemysig, så jag rekomenderar att ni rider honom! Jag har delat stuga med Linda, Matilda, Lisa, Emilia och Kajsa. Vi sov i en av storstugorna, asskönt! jag är 15 och bor i Sollentuna. Puss!

Elev 2011, Vecka 25 – ID744

Kajsa 


Hej! Jag heter Kajsa och rider den bästa hästen på hela Grällsta, DONNA! =) Jag bor med Lisa, Carmen, Matilda, Linda och Emilia, så vi bor i storstuga. jag kommer ifrån Upplands Väsby och är 13 år. Hejdå!

Alice och Nesz

Alice och Nesz

Alice Lindgren


Hej jag heter Alice och jag är 11 år. jag red Nesz han är bäst! Jag sov i stuga 11 med Elin. Jag kommer säkert nästa år. Det är det bästa ridlägret någonsin!