Sophie och Ronja

Sophie och Ronja

Sophie Åkerblad 


Hej jag heter Sophie och är 9år, jag var här vecka 24. Min häst heter Ronja och är jättesnäll men lite busig ibland. Jag har haft Sara, Saga och Lina som ledare, det har varit jättekul här på Grällsta!

Rebecka och Nesz

Rebecka och Nesz

Rebecka Benson


Hej jag heter Rebecka och är 8år, jag var här vecka 24. Min häst hette Nesz och han var jättebra och snäll. Jag har haft Sara, Saga och Lina som ledare. Det har varit jättekul här på Grällsta. Kram!

Jannika och Ronja

Jannika och Ronja

Jannika Tuchimaa 


Hej jag heter Jannika och jag har haft Ronja. Det har varit jättekul! Jag är 10 snart 11år. Mina ledare var Lina, Saga, Sara och Annahita.

Ebba och Kontusz

Rut och Kontusz

Ebba Wallin


Hej! Jag heter Ebba och jag är 10 och ska snart fylla 11år iår. Jag har varit här vecka 24 och mina ledare heter Sara, Saga och Lina och alla är snälla. Jag tycker det har varit kul hela veckan på rid och fritid på Grällsta Ridcenter. Jag red Kontusz.

Astrid och Nefretete

Astrid och Nefretete

Astrid Ståhle 


Hej! Jag heter Astrid och är 9år och jag var här vecka 24. Min häst heter Neffe och han var snäll, väldigt mysig och mina ledare heter Saga, Sara och Lina. Det har varit roligt att vara här och jag har haft det roligt.

Alma och Izyda

Alma och Izyda

Alma Frisk 


Hej jag heter Alma och är 7år. Jag var här vecka 24. Min häst heter Iza och är jättesnäll men hon kan bocka ibland. Jag har haft Lina, Sara, Saga som ledare. Det har varit roligt här på Grällsta. Kram!