Wilma och Sina Helga II

Wilma och Sina Helga II

Wilma Jansson 


Hej! Jag heter Wilma och jag är 13år. Först red jag Malwin men han hade ont i hoven så jag fick byta till Sina. Jag bodde i stuga 6 tillsammand med Alexandra och Elin. Våran ledare hette Jessica och var bäst! Vi hopptränade för Susan, hon var jättebra! Jag kommer komma tillbaka hit nästa år igen! 🙂

Molly och Gazela

Molly och Gazela

Molly McWhirter


Hej. Jag heter Molly McWhirter. Jag var här vecka 24. Jag hade Gazela och hon var superbra! Jag är 14år. Min ledare hette Jessica och hon var toppen. Susan var också toppen. Kommer nästa år :). Ha det bra!

Ellen och Afet

Ellen och Afet

Ellen Olerup 


Jag heter Ellen! Jag var här vecka 24 och jag bodde med Ebba och Molly. Jag red Afet och han var jättefin. Jag gick i hoppgruppen och vi hade Jessica som ledare. Hon var superbra! Vi hade Susan som ridlärare också, hon var också super! Det har varit jättekul! Kommer nog hit igen 😀

Elin och Polon

Elin och Polon

Elin Back


Jag heter Elin Back och jag är 10 och fyller iår. Jag hade Polon (en liten tjockis) han var jättesnäll men var lite busig. Vi hade Jessica som ledare, hon är JÄTTECOOL! Och snäll. Jag var här vecka 24 och vi kallade Jessica Jessie-You. Jag kommer från Heby (Ligger utanför Sala)

Ebba och Pegasz

Ebba och Pegasz

Ebba Jensen


Hej! Jag heter Ebba Jensen, är 14år och bor i Uppsala. Jag var på Grällsta förra året också. Iår var jag här vecka 24, bodde i stuga 5 och red Pegasz. Han var jätterolig och seg men supergullig och bäst! Jag åkte hit med Molly. Våran ledare var Jessica, hon var jättesnäll, rolig, bäst och cool! Susan var också jättebra! Jag kommer sakna alla och kommer tillbaka nästa år igen! Hare bäst! Kram!

Alexandra och Rusalka

Alexandra och Rusalka

Alexandra von Reis Marlevi 


Jag heter Alexandra och jag är 12år. Jag var här vecka 24 2011. Jag red världens bästa Rusalka och hade världens bästa, coolaste Jessica som ledare. Jag gick i hoppgruppen och vår tränare var Susan. Jag är från Stockholm, Östermalm. Jessica is my idol. Jag kommer nästa år. Ha det bra!