Tova Jangbratt – Cyganek II

Tova Jangbratt - Cyganek II

Tova Jangbratt

Hej! Jag heter Tova. Jag är 11 år, och det är är mitt andra år på Grällsta. Jag bodde i stuga nr 9 med Emmie och Michelle. Det här året red jag på Cyganek 2, han är seriöst världens bästa häst!

Sara Sjödahl Wennergren

Sara Sjödahl Wennergren

Sara Sjödahl Wennergren

Hej =) Jag heter Sara och är 12 år. Jag red världens bästa Musse. Det roligaste var att hoppa terräng. Jag bodde i stuga 3 med Sara och Rebecka.

Rebecka Östberg – Basia

Rebecka Östberg - Basia

Rebecka Östberg

Hej! Jag heter Rebecka! Jag är 10 år. Jag red Bus, eller Basia som jag egentligen heter. Jag bodde i stuga 3 med Sara S W och Sara E. Allt var kul här! =) Det här stället var en riktig silvergruva xD! (egentligen guldgruva)!

Natalie Ulander – Bombina

Natalie Ulander - Bombina

Natalie Ulander

Hej! Jag heter natalie och är 13 år gammal. Jag hade Bombina på ridlägret. Jag bodde i stuga 4 med M,M,L,N -> (Natalie). Roligaste va att rida barbacka. Bombina e Bäst!

Michelle Modin – Polon

Veronica och Polon

Michelle Modin

Hej! Jag heter Michelle och är 12 år. Jag red Polon och han är världens bästa häst! Jag kommer från Huddinge. Men numera bor på Dalarö. Den bästa riddan här på Grällsta var när vi red barbacka och hade massor av lekar. Den sämsta dan var den näst sista dan, när vi badade med hästarna men det var skoj. Men när vi red tillbaka så började 5 hästar skena till stallet. Några ramlade av och gjorde illa sig! Vi hade Victoria som ridlärare!

Michaela Eknert – Ben

Michaela Eknert - Ben

Michaela Eknert

Hej! =) Jag heter Michaela, jag kallas Mikiss. Jag är 12 år gammal. Jag hade Ben på ridlägret. Jag bodde i stuga 4 med mina kompisar (= De var jätteroligt att hoppa terräng i hagen. De var roligt att rida ut också =) De regnade ganska mycket men de va sol också =P

Madeleine Nilsson – Pakulik

Madeleine Nilsson - Pakulik

Madeleine Nilsson

Hej! Jag heter Madeleine och är snart 14 år. Jag hade Pakulik och han var jättebra. Jag bodde i stuga 4 och bodde med Mikiss, Linda och Natalie. Roligaste va att hoppa terräng och att rida barbacka. Palle é BÄST! =D

Linda Fischer – Tramp

Linda Fischer - Tramp

Linda Fischer

Hej! Jag heter Linda och är 12 år. Jag hade Tramp världens bästa ponny. =) Det roligaste var när vi fick hoppa på terrängbanan. Jag bodde i stuga 4 med Mikiss, Madde och Natalie. Jag har ridit i snart 6 år. Therese och victoria är världens bästa ledare.

Emmie Grandin – Cyganek I

Tiffani och Cyganek

Emmie Grandin

Hej jag heter Emmie och jag är 9 år. Det här är första gången jag är här på Grällsta. Jag red på världens bästa ponny! Cyganek 1. Det roligaste den här veckan var hoppningen. Vi hade världens bästa ledare Victoria och Therese. Spökkvällen var läskig men jätterolig! Min grupp gick först. Vi mötte den svarta ryttaren och den vita hästen och massa mer.

Beatrice Forsberg – Myszka

Beatrice Forsberg - Myszka

Beatrice Forsberg

Shoo! =) Jag heter Beatrice och är 14 år. Under tiden jag har varit här har jag ridit Myszka =) Hon har varit snäll men väldigt envis! Det roligaste ahr varit dressyren och uteritterna =) (förutom den sista då jag ramlade av 2 gånger, paja min hjälm och fick myror innanför tröjan -.-) Men annars har det varit roligt!