Petter Sundbom – Donna

Petter Sundbom - Donna

Petter Sundbom

Tjena grabben! Jag heter Petter och jag är här för första gången i år. Fick en häst som heter Donna. Trevlig polle. Fast grinig… jävla häst… Jag ramlade inte av en enda gång. Jippi. Hoppas man kan komma tillbaks nästa år för… nej har ingen anledning men vafan! Hörs!

Maria Pusker – Zula

Maria Pusker - Zula

Maria Pusker

Hejsan! Jag heter Maria å jag är 13 år. Det var första gången jag var här på Grällsta och det var KUUL! Jag hade Zula och hon ät verkligen BÄST! Det var kul att hoppa terräng, men Zula bockade av mig i diket. Jätterolig vecka här, kommer sakna det. Hej hej

Ida Östlund – Pinia

Ida Östlund - Pinia

Ida Östlund

Hejsan! Jag heter Ida och det är första gången jag är här. Jag fick en häst som heter Pinia. Hon är bäst. Jag ramlade inte av någon gång. Jag kommer gärna hit flera gånger. Förresten jag är 13 år och jag hade Jessica som ridledare.

Fredrika Pärlered – Kropek

Fredrika Pärlered - Kropek

Fredrika Pärlered

Hej! Jag heter Fredrika Pärlered och jag är 13 år. Jag skulle egentligen ha ridit Gorka (Gurka) men jag tyckte att hon var för envis och jobbig, så jag bytte till en häst som heter Kropek. Han är lugn, söt och snäll men ibland lite seg så man får vara ganska tydlig. Det är första gången jag är här och det har varit jättekul. Jag tror att jag kommer att komma nästa år. Jag glömde säga att jag har ridit i ungefär 3-4 år. =)

Felix Söderström – Figaro

Felix Söderström - Figaro

Felix Söderström

Hallå, heter Felix och är här för tredje året just nu. I år så fick jag hästen Figaro, en trevlig kuse, dock lite slö i starten. Hade återigen Jessica som ledare, bara trevligt. Grällsta blir bara bättre och bättre för varje år, hoppas på att komma tillbax igen.

Emma Örnevik – Siwka

Emma Örnevik - Siwka

Emma Örnevik

Hejsan! Jag heter Emma Örnevik och jag är 15 år. Jag har varit här två år tidigare, men i år red jag världsbästa Siwka. Hon är jättesnäll och lugn men hon har ingen kontroll på benen. Jag har haft Jessica som ridledare och hon och Sara har varit tokiga. Min ridlärare är sträng men rättvis och man lär sig massor. Det har varit jätteroligt hoppas att jag kan komma nästa år igen. 

Elin Özgun – Rusalka

Elin Özgun - Rusalka

Elin Özgun

Hejsan! Jag heter Elin Özgun och är 14 år. Det här är första gången jag är här och jag fick stallets sötaste snällaste och bästa häst… RUSALKA! <3 Vi har haft superkul med varandra men jag har också haft kul med alla andra här! Dom jag bodde med var Ida och Maria, dom e bäst! <3 Aja, ha det så bra, ses! PS. Jessica äger ALLA! Det tycker Maria och Ida också.