Elev 2010, Vecka 28 – Tycjan(8)

Caroline Claar Delin


Jag visste att jag skulle få träningsvärk… Aj, vad ont det gör! Tycjan, stallets största häst, var söt och snäll. Jenny duktig och Jessica tog hand om oss mycket bra! Solen sken intensivt och poolen var toppen! Tack för mig! /Caroline Claar Delin, Lidingö


 


 

Elev 2010, Vecka 28 – Tycjan2

Gabriella och Tycjan

Åsa Svenemar


Hej! Jag heter Åsa är 37 år och är här på mamma och barn läger. Har ridit på Tycjan hela veckan. Vi har haft supervarmt och jätte skoj hela veckan!

Elev 2010, Vecka 28 – Pegasz(16)

Anna Aggefors


Har faktist inte hunnit längta hem än, vilket jag trodde jag skulle! Öm där bak, trött, men oj vad kul! /Anna Aggefors,  Värmdö

Elev 2010, Vecka 28 – Roland(10)

Titti Näs


Det var en rolig och varm vecka. Min häst Roland var jätte trevlig att rida. Jenny hade roliga lektioner och Jessica höll bra koll på oss vuxna// Titti Näs


 

Elev 2010, Vecka 28 – Roland2(3)

Catrin Hedman


En svettig sommarvecka var jag Catrin Hedman på Grällsta. Att rida efter ett 20-årigt uppehåll var inte lätt. Min häst Roland var trygg att rida på. Träningsvärk i ben och rumpa har jag nu, men kul har det varit att rida.

Elev 2010, Vecka 28 – Figaro(7)

Maria Engvall


Maria Engvall var här en jättevarm vecka i juni 2001. Med hästen Fabian tog jag mina första galoppsprång över ett hinder:)

Elev 2010, Vecka 28 – Kropek(18)

Tina Rodriguez


En het sommarvecka börjar lida mot sitt slut. Har haft en härlig häst som heter Kropek. Öm rumpa och mycket träningsvärk:)

Elev 2010, Vecka 28 – Kropek2

Anna Holmberg


Anna Holmberg, 48 år, från Ludvika. Jag har haft en jättehärlig vecka hä med min dotterCarin, 11 år! Jag har ridit Kropek och han är helt underbart snäll och ändå har jag varit väldigt rätt – speciellt i trav och absolut i galopp..! Det här är nämligen första gången jag rider på ”riktigt”. Förut har jag endast ridit småturer på islandshästar. Våran ridlärare Jenny är helt otrolig! Hon har fått mig att nästa kunna ”rida lätt”! och till stor del övervunnit min rädsla för trav. TACK Jenny! Nu äntligen vet jag också vad min äldre dotter Ida har uåålevt här på hoppläger 2008 och konfirmationsläger 2009.

Elev 2010, Vecka 28 – Ballada(14)

Anna Kjellson


Anna Kjellson var på Grällsta en fantastisk skön sommarvecka. Solen sken och vi svettades rejält på Jennys roliga ridlektioner och Jessicas sköna uteritter. Däremellan svalkade vi oss i poolen, åt glass samt pasta. Min häst Ballada var väldigt trött så nu har jag maffig muskelvärk:)

Elev 2010, Vecka 28 – Ballada2

Annika Engström


Jag heter Annika, 38 år. Den här veckan har jag ridit Ballada. Det har varit varmt, soligt och svettigt men otroligt roligt. Våran ridlärare Jenny har varit toppen!!