Elev 2010, Vecka 27 – Ingela

Linnea Lind


Hej!


Jag heter Linnea Lind och är 13år. Jag var på hoppläger vecka 27. Jag hade med min egna häst som heter Ingela, tyvärr vart hon för pigg på våra hopplektioner. Så under hopplektionerna fick jag rida Ametyst, som är jätte söt att rida.=) Rosa gruppens ledare var Sofia, hon är jätte snäll 😉

Elev 2010, Vecka 27 – Kania(15)

Sara Karlsson


Hej! Jag heter Sara och har ridit Kania den här veckan. Kania var ganska stark och det tog ett tag att lära känna henne. Vi var rosa gruppen och hade den klart bästa ledaren Sofia!

Elev 2010, Vecka 27 – Max(17)

Evelina Andersson


Tja jag heter Evve och har ridit Max den här veckan. Han har varit bäst! Vi hade sofia som ledare. Rosa gruppen ÄGER!

Elev 2010, Vecka 27 – Nefretete(2)

Jade och Nefretete

Elvira Ekberg


Hej! Jag heter Elvira och är 11år. Den här veckan har jag ridit Neffe och Pinia, fast Pina var lite för stark och pigg i hoppningen. Vi har haft jätte kul här och jag hoppas att ni får ha ett lika roligt läger! Hej då!:) KIOSKTANTERNA ÄGGER!

Elev 2010, Vecka 27 – Pegasz(15)

Jasmin Deza


Hej. Jag heter Jasmin och är 15år. Jag har ridit Pegasz, som är jätte seg. Under veckan så har vi bara varit inne i hästar, vi rider ca 4 gånger per dag(2 lektioner) Jag har lärt mig jätte mycket under den här veckan.

Elev 2010, Vecka 27 – Pinia(19)

Alma Leijon


Heej hopp i galopp! Jag heter Alma och har varit på hoppläger här på grällsta. Jag har ridit PINIA!(världens bästa) Vi har haft skit kul, speciellt när sofia skämta bort tiden… Den här veckan har gått jätte snabbt. Jag längtar verkligen hem till min säng men kommer verkligen sakna ALLIHOP.

Elev 2010, Vecka 27 – Alegro(9)

Rebecca Brangö


Hej!


Jag heter Rebecca och är 15 år. Jag har ridit Alegro den här veckan. Vi är den bästa gruppen och vi hade den bästa ledaren Sofia. Vi var hoppgruppen. Alegro är jätte mysig nästan som en stor björ=D Ingen grupp har vart, är eller kommer någonsin va lika bra som våran;)


 

Elev 2010, Vecka 27 – Gera(20)

Hannah Brangö


Hej! Jag heter Hannah och är 13år. Jag har ridit Gera den här veckan. Vi hade bästa ledaren Sofia. Vi har haft kul här och skulle gärna vilja komma tillbaka:)