Elev 2010, Vecka 27 – Siwka(8)

Julia Lybecker


Hello! Jag heter Julia Lybecker och jag red Siwka. Det absolut roligaste var att hoppa på hoppbanan för då gick det snabbt:) Våran lärare Jessica va jätte bra och jag är glad att jag fick henne:)

Elev 2010, Vecka 27 – Krokodyl(15)

Mathilda Eli


Hellu! Jag heter Mathilda Eli och jag red krokodyl. Jag har haft en jätte rolig vecka, men det roligaste var barbacka ridningen. Min ledare var Jessica och hon har lärt oss jätte mycket.

Elev 2010, Vecka 27 – Kropek(17)

Sofia Axh


Hej!:) Jag heter Sofia Axh och jag red hästen Kropek. Det var roligast att hoppa för Susanne. Fast allt var jättekul. Våran ledare hette Jessica och hon var grym!:)

Elev 2010, Vecka 27 – Malwin(12)

Malin Andersson


Hej!:) Jag heter Malin Andersson och jag red hästen Malwin. Han var super! Allt var jättekul, men det roligaste var lektionen med Susanne!:) Våran ledare Jessica var supergrym!

Elev 2010, Vecka 27 – Markus(15)

Sandra Boström


Tjohej! Mitt namn är Sandra Boström. Jag är 16 år och har varit här 4 gånger. Ingen sommar utan Grällsta<3. Jag red upperbraiga Markus. Våran lärare Jessica är precis som en lärare ska vara, fast bättre. Grällsta 4Ever 

Elev 2010, Vecka 27 – Donna(7)

Rebecca Jansson


Hej! Jag heter Rebecca Jansson och jag red Donna som var helt underbar. Jag tyckte att hoppa var roligast:) Min ledare Jessica tyckte jag var en mycket bra ledare:)

Elev 2010, Vecka 27 – Emiliek(2)

Elin Georgsson


Hej! Jag heter Elin Georgsson. Jag hade ponnyn. Emiliek ”Emil”, han var bäst! Allt vi har gjort har varit jätte kul! Men det var roligast att hoppa och rida barbacka! Vi hade den bästa ledaren, Jessica!:)

Elev 2010, Vecka 27 – Farsa(10)

Josefine Langörgen


Hej! Jag heter Josefine Langörgen. Jag red hästen Farsa som var jättebra! Jag tyckte att det var roligast att hoppa! Min ledare hette Jessica och hon var bäst!:) 

Elev 2010, Vecka 27 – Gisza

Fanny Norling


Hej!:) Jag heter Fanny Norling och jag hade med min egna häst Gisza! Allt var super kul! Men roligast var att hoppa. Våran ledare Jessica var bäst!!!

Elev 2010, Vecka 27 – Goda(13)

Evelina Bergström


Hej! Jag heter Evelina Bergström och jag red ponnyn Goda! Hon var superbra. Allt den här veckan har varit toppen, fast hoppningen var roligast! Våran ledare Jessica var bäst!:)

Elev 2010, Vecka 27 – Hazena(16)

Marion Palojärvi


Hejj! Jag heter Marion Palojärvi och jag är 14 år. Jag red Hazena och hon var bäst! Det roligaste av allt var att hoppa! Min ledare Jessica var bra och hon har lärt mig jättemycket!:)