Elev 2010, Vecka 27 – zieni(11)

Ronja Sandberg


Hej! Jag heter Ronja och jag red både Norda och Zieni. Dom var båda två underbara! Jag har ridit i åtta år på en ridskola som heter Håbo Ridklubb. Under lägret hade jag Steffi som ledare och hon var jättebra. Jag vill nog komma tillbaka nästa år!

Elev 2010, Vecka 27 – Myszka(11)

Emelie Vnurge


Cha cha! Jag heter Emelie! Jag red Myszka, världens bästa häst. Steffi var min ledare och hon va självklart bäst och absolut sötaste ledaren! Var här förra året också vecka 27!


 

Elev 2010, Vecka 27 – Rusalka(18)

Isabelle Hydén


Hej! Jag heter Isabelle och jag red den underbaraste ponnyn Rusalka. Jag hade Steffi som ledare och hon var helt klart den bästa ledaren:)

Elev 2010, Vecka 27 – Sina(11)

Rowena Bränd


Hej! Jag heter Rowena och kommer från Ludvika. Jag har ridit i 6 år. Jag var här för andra året och jag hade Kropek, men förra året hade jag Sina. Hon är bäst! Jag blev avbockad en gång. Steffi var våran ledare. Jag ska komma hit nästa år igen. Hejdå!

Elev 2010, Vecka 27 – Ben(12)

Emma Ahlberg


Hej! Jag heter Emma och kommer från Finland, min sköt ponny heter Ben och han var bäst, han är den sötaste och mysigaste hästen. Jag har ridit i 6 år. Vår ledare var Steffi hon var bäst. Jag tänker komma hit nästa år igen!

Elev 2010, Vecka 27 – Cyganek(13)

Emelie Johansson - Cyganek 1

Rosie Wickström


Hej. Jag heter Rosie ett engelskt namn och kommer från Finland! Min skötponny heter Cyganek I. Jag har ridit i 3.5 år i Kervoridskola. Jag tänker komma nästa år! Cyganek är bäst!

Elev 2010, Vecka 27 – Dublin(12)

Felicia Engvall


Halloj:) Jag är lillfelle. Jag red Dublin, han ser ut som en jättesöt kossa:) Steffi var våran ledare och hon är jättesöt. Jag var här förra året samma vecka också.

Elev 2010, Vecka 27 – Gazela(18)

Amanda Carlström


Hejsan! Jag heter Amanda. Jag red på den bästa häst i världen: Gazela! Jag har ridit i åtta år på Håbo ridklubb och bor i Bålsta. På lägret hade jag Steffi som ledare, hon var bäst!