Elev 2010, Vecka 26 – Siwka(7)

Malin Wijkander


Hej jag heter Malin Wijkander och jag har ridit på Siwka. Min grupp har varit bra och rolig. Vet inte riktigt vad som har varit roligast det har varit så många saker. Hej då:)

Elev 2010, Vecka 26 – Tramp(17)

Elvira Ekeberg


Hejsan! Jag heter Elvira Ekeberg och har ridit Tramp nästan hela veckan, fast de sista dagarna har jag ridit Ben, eftersom att jag bara ramlade av Tramp. Jag var också lite hopprädd när jag kom hit, men när jag började hoppa Ben så gick det över. Tramp och Ben är bäst! Hejdå:)

Elev 2010, Vecka 26 – Zieni(10)

Estelle Stenemur


Tjo! Hej jag heter Estelle Stenemur och är 13 år. Jag hr ridit Farsa, Zieni och Emil. Jag red Zieni mest men sen tappade hon skon så jag fick rida Emil. Zieni var jätte bra på att hoppa och det var bra eftersom att jg var på hoppläger. Lycka till!

Elev 2010, Vecka 26 – Cyganek(12)

Eveline Andersson


Hej jag heter Eveline Andersson jag red Bass och Cyganek I. Jag red Cyganek nästan hela veckan. Det har varit jätte kul här.

Elev 2010, Vecka 26 – Donna(6)

Pernilla Andersson


Hejsan! Jag heter Pernilla Andersson och jag har ridit Donna hela veckan. Vi har gjort väldigt mycket under veckan. Hoppningen har varit roligast. Jag får se om jag åker hit igen, men det har varit kul.

Elev 2010, Vecka 26 – Farsa(9)

Ebba Hellstenius


Tjenixen! Jag heter Ebba Hellstenius och jag är 12 år. Jag har ridit Zorro, Afet och Farsa. Jag gillade Farsa bäst. Farsa var jätte bra på att hoppa!

Elev 2010, Vecka 26 – Gazela(17)

Amanda Tegnerud


Hej jag heter Amanda Tegnerud och är snart 14 år. Den här veckan har jag ridit Gazela. Gazela är grymt underbar och är mycket duktig i hoppning. Vi har hoppat mycket, även varit och badat med hästarna. Gazela badade inte men det var ändå sjukt kul. Istället fick jag bada med Tom. Jätterolig vecka har det varit!:)

Elev 2010, Vecka 26 – Goda(12)

Hanna Gillfjärd


Hej jag heter Hanna och jag är 14 år. Jag har ridit Goda den här vecka och hon är bäst. Vi har hoppat mycket, haft balansträning och ridit ut. Allt var kul!

Elev 2010, Vecka 26 – Hazena(15)

Rebecca Anastasion


Hej jag heter Rebecca och är 13 år. Den här veckan har jag ridit Hazena. Hazena är underbar och är mycket duktig i hoppning. Vi har hoppat och badat med hästarna. Hazena badade en gång, fast bara om någon annan gick med. Veckan har varit jätte rolig.