Elev 2010, Vecka 26 – Aramis(20)

Lovisa Porshage


Hej! Jag heter Lovisa och jag är 12 år. JAg var här vecka 26 och jag red Aramis. Jag fick byta till Listek för att dom trodde Aramis var halt, men sen fick jag tillbaka honom igen. Aramis är lugn och jätte söt. Han lyssnar bra. Mina ledare var Sara och Linnea. Dom är bäst. Grällsta är bäst! Jag kommer från Dalarna. Aramis är jätte charmig. Hejdå<3<3

Elev 2010, Vecka 26 – Gera(19)

Amanda Martinez


Hej jag heter Amanda och är 11 år, jag kommer från Stockholm. Jag var här vecka 26 då hade jag Gera, hon var helt underbar. Hon var snäll i spiltan och när man red henne. Våra ridlärare var Linnea och Sara dom är dom bästa. Jag hoppas att jag kommer hit nästa sommar.

Elev 2010, Vecka 26 – IMG_9330

Emelie


Hej! Jag heter Emelie och jag var här vecka 26. Jag hade Emil, han är så söt och stark! Han är gullig. Jag vill komma hit nästa år också! Grällsta<3

Elev 2010, Vecka 26 – Maximus(14)

Tilda Pettersson


Hej jag heter Tilda och jag är 12 år. Jag kommer från Surahammar. Jag var här vecka 26 och jag hade Musse. Han är bäst, snäll men stark och pigg. Musse är en C-ponny som är jätte snäll i spiltan.

Elev 2010, Vecka 26 – Mon_Cherie(6)

Nina Olsson


Sjo! Jag heter Nina och jag är 15 år. Under v.26 var jag på Grällsta. Jag var här under samma vecka förra året, 2009. Jag hade Moon Cherie. Jag älskar henne, hon är den bästa hästen på hela Grällsta. Jag hade lill-Sara och Linnea som ledare. Jag kommer att komma tillbaka nästa år.

Elev 2010, Vecka 26 – Nefretete(1)

Simone Rabe


Hej jag heter Simone och är 10 år jag hade Neffe, jag var här vecka 26. Jag kommer från Stockholm. Neffe är bästa hästen, han är jätte snäll i både spilta och att rida. Våra ridlärare heter Sara och Linnea. Grällsta äger fett!

Elev 2010, Vecka 26 – Pakulik(18)

Erika Olsson


Hej. Jag heter Erika och jag är 13 år. Jag var här vecka 26 och jag red Pakulik. Han är rätt segmen kämpar man mycket så går han framåt. Han är en C-ponny som är jätte charmig och mysig, mycket busig! Jag hade Sara och Linnea som ledar, jätte snälla. Jag hoppas att jag kommer hit nästa år igen!

Elev 2010, Vecka 26 – Polon(19)

Amanda Gameel


Hej, jag heter Amanda. Jag är 12 år gammal och bor i Stockholm. Jag var här vecka 26 då hade jag Polon. Han är BÄST! Han är jätte bra på att hoppa och snäll i både box och spilta. Han är urgullig. Jag älskar honom, Polon är världens sötaste! Våra ridlärare är Linnea och Sara, de är de bästa ridlärarna! Jag vill komma hit nästa år och då vill jag ha Polon!