Elev 2010, Vecka 25 – Hazena(14)

Ebba Martins


Tjo! Jag heter Ebba och är12 år. I år var det första gången gången jag kom hit till Grällsta. Jag har ridit Hazena och det har varit jättebra. Både ledarna och lektionerna var bra. Och så var Felle världens bästa kiosktant!:) Jag var här vecka 25.

Elev 2010, Vecka 25 – Kania(14)

Nathalie Sindahl


Hej! Jag heter Nathalie och är 16 år. Jag har ridit världens bästa häst KANIA. Våran grupp äger för vi har jämt så roligt. Den roligaste ridlektionen vi har haft var första ridlektionen för att då var det hästar överallt på ridbanan.

Elev 2010, Vecka 25 – Karinna

Olivia Färnquist


Hey! Jag heter Olivia och har haft Karinna (VÄRLDENS BÄSTA HÄST) som ingen vågar rida. Våran grupp är GRYM. Vi har haft super kul, hoppat, haft dressyr-pass, uteritter och badat med hästarna. Vi har haft den SUPERBÄSTA gruppen och Viktoria våran ledare var BÄST!

Elev 2010, Vecka 25 – Malwin(11)

Agneta Konsinsh


Hej jag heter Agneta och jag hadde Malwin. Vi hoppade och hadde gymkhana. Men barbackan var bäst. I kiosken jobbade Felicia och hon var väldigt rolig. Nästa år ska jag åka på två veckorsläger. GRÄLLSTA ÄGER!!

Elev 2010, Vecka 25 – Myszka(10)

Ida Qvicker


Hej jag heter Ida och jag är 12 år och jag hade Myszka. Hon var jätte snäll, det var jättekul. Jag ska nog åka hit nästa år också. Vi hoppade och red gymkhana och det var kul. Våran lärare Viktoria var jätte snäll. Det var kul här!

Elev 2010, Vecka 25 – Pinia(17)

Karoline Lewne Stöa


Hej, jag heter Karoline och jag är 13 år. Jag hade Pinia och hon är bäst! Vi hoppade, vi hade dressyr, red ut, gymkana och red barbacka. Vår grupp var bäst och vår ledare Viktoria var jätte snäll. Alla ledare var jättesnälla. Jag vill komma hit nästa år. GRÄLLSTA ÄR BÄST!

Elev 2010, Vecka 25 – Polon(18)

Erika Lindros


Hej! Jag heter Erika och är 10 år. Jag har världens bästa Polon. Exakt allt var roligt speciellt att bada med hästen! Vi äger och med Victoria som ledare äger vi mest! GRUPP RÖD!

Elev 2010, Vecka 25 – Ballada(11)

Gabriella Larsson


Tjooo:) Jag heter Gabriella, jag är 15 år och är här för andra gången. Jag rider Ballada världens sötaste häst, vill man ha en seg bebis så önska henne. Här på lägret gör vi allt man kan tänka sig göra till häst. Jag kommer tillbaka, Good luck!

Elev 2010, Vecka 25 – Donna(5)

Disa Steén


Hej! Jag heter Disa. Jag är 15 år. jag red världens super-duper bästa Donna. Lektionerna var jättebra och ledarna också. Idag ska vi till sandtaget. Felle var världens bästa kiosktant:)

Elev 2010, Vecka 25 – Figaro(6)

Viktoria Orsén


Hej, Jag heter Viktoria och är 14 år gammal. det här har varit en skit grym vecka och allt har varit super bra. Allt var kul, men att rida till sandtaget var bäst! För då fick min häst Figaro fart i sig. Allt har varit bäst och vi ses nästa år. Viktoria är as bra!

Elev 2010, Vecka 25 – Gazela(16)

Maia Eppelin


Hej jag heter Maia och jag är 13 år och fyller 14. Jag hade världens bästa Gazella, hon var BÄST! Vi hade superkul och våran grupp var! Lektionerna var grymt roliga. Idag ska vi till sandtaget, det ska bli superkul. Viktoria var världens bästa lärare/ledare. Felle var bästa kiosktantanten ever! Nästa år ska jag på Grällsta igen! GRÄLLSTA ÄGER!