Elev 2010, Vecka 24 – Pricken

Johanna Hagbom


Hejsan hoppsan, jag heter johanna och är 12 snart 13år gamml. Jag var här v.24 med kompisarna Jofefine och Emma. Jag hade med mig min egna ponny Pricken som är en knabstrupper född-89. Han är världens bästa ponny. Jag hade världens bästa ridlärare Emmi. Jag kommer nog tillbaka nästa år:) <3

Elev 2010, Vecka 24 – Zula(18)

Matilda Andersson


Hej. Jag heter Matilda och är 12 år. Jag bodde i stuga 12 med Julia och Alma. Jag hade Zula, världens bästa ponny! Hon var ganska pigg. Den roligaste lektionen var den som Vickan hade.Då ramlade nästan alla av! Vi hade Emmi som ridlärare och hon var BÄST!

Elev 2010, Vecka 24 – Privat

Josefine Nyberg


Hej. Jag heter Josefin och är12 men fyller13 i år. Jag bor i stuga 13 med johanna och emma. Jag hade med mig min egna ponny Mndat som är en polsk arab född-93. Han är jätte pigg och super snäll i boxen. Vi fick världens bästa ledare Emmi:) Man fick många nya kompisar och jag tror jag kommer tillbaka nästa år! Det roligaste var när vi galopperade damsadel och hoppade barbacka fö Vicktoria.


<3BÄSTA RIDLÄGRET<3

Elev 2010, Vecka 24 – Goda(10)

Alma Cotgreave


Hej jag heter Alma och är 12 snart 13år. Jag var här vecka 24 och då hade jag Goda. Goda var inte precis vad jag hade önskat, jag ville ha en pigg, personlig och busig häst men nu efter nästan en vecka är jag överlycklig över att just jag fick henne och jag skulle aldrig kunna byta bort henne. Grällsta är det bästa ridlägret som jag någonsin har varit på. Jag har träffat många nya vänner som jag kommer hålla kontakten med.


Jag älskar Grällsta!!!

Elev 2010, Vecka 24 – Hazena(13)

Rebeca Bökelund


Jag heter Rebeca och är 14år. Jag var här vecka 24 och hade bästa Hazena. Hon är jätte pigg och jätte rolig attrida. Jag bodde i stuga 14 med Matilda, Anna och Sara. Den roligaste lektionen var när vi red barbacka för Viktoria. Jag harträffat massa underbara kompisar som jag kommer sakna massor. Det var tråkigt att vi inte kunde rida till sandtaget, men det var roligt ändå. Kommer sakna Hazena massor, världens bästa ponny! Det här var 3 gången jag var på grällsta.


Puss!

Elev 2010, Vecka 24 – Ballada(10)

Emma Ringborg


Hejsan, jag heter Emma och jag är 13 snart 14år. Jag åkte hit med bästa Johanna och Josefine v.24. Tillslut hittade jag en häst som passade mig. Den underbara hästen heter Ballada. Hon är inte denjag hade tänkt mig men on är ändå helt underbar. Jag har träffat massor av nya kompisar men man får inte glömma alla fantastiska ledare. Jag kommer sakna alla. Men jag kommer nog tillbaka nästa år.:)<3

Elev 2010, Vecka 24 – Ben(10)

Mathilda Larsson


Hej!


Jag heter Mathilda och är 13 nästan 14år. Jag bodde i stuga 11 tillsammans med Nathalie. Jag hade Ben han var super bra. Han älskar att hoppa, men lite sur i spiltan. Det var roligast att hoppa barbacka och leka i damsadel. Vi hade Emmi som ledare. Det har varit jätte roligt att vara på ridläger här och jag har träffat många nya kompisar.


Jag Älskar dig Ben <3


 

Elev 2010, Vecka 24 – Birma(14)

Natalie Claesson


Hej! Jag heter Nathalie och är 13 snart 14år. Jag bor i stuga 11 med min bästis Mathilda.Jag red Birma.Hon är jätte snäll både i spiltan och när man rider med kan göra små bocksprång iland.Det roligaste var när vi hoppade barbacka.Det jobbigaste var när vi galopperade i damsadel.Jag skulle vilja rida till sandtaget med det regnade lite så det blev så lerigt. Jag hde Emmi som ridlärare jag tycker hon var snäll och vi fick göra roliga saker, Det varroligt att vara på ridläger här på grällsta. Älskar dig Birma<3 kommer sakna alla hästarna och alla snälla kompisar jag har fått<3 

Elev 2010, Vecka 24 – Burta(2)

Matilda Fagerlind


Hej!


Jag heter Matilda och är 13år. Jag bodde i stuga 14, tillsammans med Rebecka, sara och Anna. Jag hade Burta, hon är en brun stor häst. Burta är jätte snäll, men lite seg. Det var lite jobbigt med en stor häst, men det gick bra. Det roligaste varatt rida damsadel och att hoppa barbacka. Våran ledare var Emmi och det har varit jätteroligt att vara här!

Elev 2010, Vecka 24 – Dublin(10)

Julia Lindblom


hej


Jag heter Julia och är 12år. Jag åkte hit till grällsta med Alma och Matilda dom rider oxå i min grupp. Vi rider i grupp 3 fö Emmi. Jag ville ha en dressyr ponny och man kan säga att jag fick det. Fast han var bättre en jag trott och drömt om. Han är en d-ponny. Han är sööt. Han är säck. Det är Dublin. Jag lovar,han är min stora drömponny och jag älskar honom så himla mycket. Ridlärarna sa att dom aldrig sett Dublin boka. Den här veckan har han gjort det jätte mycket.Det gör inget. Det roligaste på hela veckan var när vi hade Vicktoria och hade balansövning.Det var as nice.Jag ramlade av 5 gr på barbackaridningen. Jag har oxå fått några jätte mysiga nya kompisar. Emma, johanna och många fler. Jag ska hålla kontakten med dom:) Johanna glömde skriva om oss så samma sak. kmr nog tbx nästa år igen.Typ.


Kramar. Älskar dig Dublin<3