Elev 2010, Vecka 24 – Polon(17)

Julia Holm


Hej svejs! Jag heter Julia och jag är 12 år. Jag var här på Grällsta vecka 24. Min ridläger häst heter Polon och han är bäst! Han är ganska pigg i galoppen och jättebra på att hoppa. Det roligaste har varit barbacka-lektionerna. Jag vill absolut åka hit nästa år igen och ha Polon. Jag kommer sakna alla underbara minnen här ifrån Grällsta och alla hästar och vänner.


 

Elev 2010, Vecka 24 – Sina(9)

Katrin Norén


Hej Hej! Jag heter Katrin och jag är 12 år. Jag hade den söta ponnyn Sina, hon är väldigt snäll men lite busig i galoppen. Av alla lektionerna, tycker jag att barbacka lektionerna och uteritterna var roligast. Jag bodde i stuga 15 med Alva, Tilda och My. Det var mitt första år på Grällsta och det är klart det bästa lägret jag har varit på!

Elev 2010, Vecka 24 – Zieni(9)

Tilda Blomqvist


Hej Hej! Jag är bäst ibland. Jag var här vecka 24, med en massa underbara hästar och vänner. Min häst Zieni var jätte fin, bra, söt, cool, lång och jätte fin. Jag sov i stuga 15, med Alva, Katrin och My. Jag är född 1998, den 20 Juni. Jag tycker att ni borde åka hit! Glad…dag!


 

Elev 2010, Vecka 24 – Maximus(13)

My Eriksson


Hej svejs! Jag heter My Eriksson och jag är 12 år gammal. Jag var här förra året och jag kommer nog nästa år igen. Min ridläger ponny var Musse och han var helt underbar att rida och borsta på. Han är den bästa ponnyn på hela Grällsta. Jag kommer verkligen sakna alla kompisar, Musse, ledarna och framförallt det bästa ridlägret GRÄLLSTA. kommer sakna dig sötaste Musse! Grällsta i hjärtat hela livet! Många kramar My<3

Elev 2010, Vecka 24 – Basia(1)

Clara Lönntorp


Tja! Jag heter Clara och är 12 år. Jag var här vecka 24. Jag hade den gulligaste hästen. Hon heter Bus, eller Basia är hennes riktiga namn. Hon är sämst på hoppning, men bäst på allt annat. Jag tror det var roligast med barbacka för hon är skön som en soffa och lydig. I spiltan är hon jätte snäll och rolig.

Elev 2010, Vecka 24 – Emilek

Alva Palmgren


Hejsan! Jag heter Alva och jag var här vecka 24. Jag hade den bästa hästen man kan ha, Emil. Det här var mitt första år på Grällsta och jag kommer vilja åka hit igen. Nästa år vill jag ha Emil igen för att han är bäst! Denna vecka var underbar och jag kommer att sakna allt och alla men särskilt Emil!