Sofie Hamberg- Pakulik

Sofie Hamberg- Pakulik

Sofie Hamberg


Hej! Jag heter Sofie och jag är snart 12år. Jag var här v.23. Det är tredje året på Grällsta. Jag hade bästa Pakulik igen!Vi bodde inte i stugorna utn i korridoren ovanför kiosken. Jag bodde i rum 13 med Hanna Lovisa och Matilda. Vi hade världens bästa ledare Emmi, sara och vickan! Det roligaste var nog att få rida barbacka. Det gjorde vi jätte mycket och vi ramlade av 132 gånger och vi var 10st! Vi var ju så några, så vi fick åka med och fånga in hästar med Sussan och Emmi och sara. Jag kommer sakna Palle-kuling jätte mycket!<3Vill hyra honom! Och såklart kommer jag sakna alla ledare och alla hundar! Kram Sofie

Matilda Rutkvist- Maximus

Matilda Rutkvist- Maximus

Matilda Rutkvist- Larsson


Hej jag var på grällsta v.23 och de var bäst !Jag fick Musse.Och honom hade jag hela veckan.Han är bäst!De är mitt andra år på grällsta och jag ska verkligen dit igen !Jag älskar barbacka leketionerna för då ramlade jag av heela tiden.32 gånger ramlade jag av 😉 Vi hade dem bästa ledarna !Nästa år SKA jag ha Musse igen !Jag kommer sakna ledarna,Grällsta och Musse såå mycket !
Kramar Matilda.

Lovisa Söderberg- Krokodyl

Lovisa Söderberg- Krokodyl

Lovisa Söderberg


Hej jag heter Lovisa och var här v23 och först hade jag Bus och sen Emil men de passade omte riktigt mig. Andra dagen fick jag prova Krokodyl och han var jättebra. Jag tyckte att hela Grällsta var underbart och det var jättekul på barbackalektionerna eftersom att vi ramlade av hela tiden. det var det bästa ridlägret någonsin och jag kommer tillbaka nästa år och då ska jag ha Krokodyl igen!

Hanna Olausson- Talin

Hanna Olausson- Talin

Hanna Olausson


Hej! Jag heter Hanna och är snart 14 år. Jag var här vecka 23 och vi var tio stycken. Vi bodde ovanför kiosken och inte i stugorna.
Det här var mitt första år på Grällsta och jag fick Max från början och red honom en lektion men bytte sen och fick Talin. Dom två var inte riktigt min typ så när vi skulle rida till sandtaget fick jag världens bästa Rusalka! Jag föll för henne direkt och behöll henne. Bästa hästen!
Vi hade världens bästa ledare också!
Grällsta är bäst och jag kommer lungt tillbaka nästa år och då vill jag ha Rusalka igen!
Jag kommer sakna underbara Grällsta, Rusalka och alla hästarna och ledarna supermycket!
Kramar Hanna

Ellinor Öhrn- Cyganek 1

Helena och Cyganek I

Ellinor Öhrn


Hej! Jag heter Ellinor och var här v.23. Jag hade Cyganek 1. Han är underbar! Jag hade super kul och ramlade av 24 gånger 🙂 tack alla i gruppen för den bästaste veckan i mitt liv!

Alva Åhs- Tramp

Alva Åhs- Tramp

Alva Åhs


Hejhej! Jag heter Alva och var på Grällsta vecka 23. Det var superkul och jag fick min älskling Tramp andra året i rad! Han var super mysig och jag ramla av 34 gånger på hela veckan! Jag älskar Grällsta och ska dit igen!!
Kram Alva

Alice Engvall- Bombina

Alice Engvall- Bombina

Alice Engvall


Jag heter Alice och är 12 år och var på Grällsta vecka 23. Jag skulle ha haft Edd men vi trivdes inte riktigt ihop så då fick jag den bästa Bombina istället.
På Grällsa hade jag det jätte kul och jag SKA dit nästa år. Vi var bara 10 st men ramlade av 132 gånger tillsammans!

Grällsta, Bombina och våra ledare var bäst! 😀