Elev 2010, Konfirmationsläger v.25-27 – Quimmer

Frida Enström


Hej! Jag heter Frida Enström och är 14år, fast jag fyller 15 den 6 oktober. Jag fick börja rida Norda men hon var halt så då fick jag rida Samba första veckan. Det var jätte roligt, men hon var bara lite seg. Sen vecka 2 fick jag rida Bigota. Hon var fin och påminde om Alvara som jag rider hemma i Trosa,två timmar från Grällsta. Sista veckan red jag Quimmer riktigt roligt. Pigg och söt ponny. Veckorna här på Grällsta har varit toppen. Jag har fått maasssor med nya vänner. Grällsta=Toppen. va här v.25,26,27. Emmelie är bäst!

Elev 2010, Konfirmationsläger v.25-27 – Afet(15)

Klara Dafnäs


Hej jag heter Klara! Ni kan förmodligen inte läsa min handstil, men jag har bott i Frankrike i 2 år, så jag skyller på det ;D Jag ska iaf. fylla 15 om typ 2 veckor(12juli) Jag var här på konfaläger v. 25,26,27 och det var skitkul! Första veckan red jag Bigota och nu rider jag czeslaw, får se vem jag får nästa vecka! Det roligaste var såklart när vi red till sandtaget och badade! Wish me good luck den 10.e. B.t.w Emmi, steffie och sara var bäst! Red Afet och han var BÄST!<3

Elev 2010, Konfirmationsläger v.25-27 – Bola(2)

Emelie Hansson


Hej:) Jag heter Emelie och är 15år, jag var här på konfaläger 2010 i 3 veckor! Jag hade först hästen Mama-mia, hon var söt och envis. Sen hade jag Samba hon var asgo! Sista veckan hade jag Bola som ägde! Vi hade bästa ledaren Emmi:)

Elev 2010, Konfirmationsläger v.25-27 – Kontusz(16)

Martina  Sternå


Hääj! Jag heter Martina och är 14 år. Jag var här och konfirmera mig… Jag började med att få hästen Quimmer men jag ville inte ha honom men då skulle jag få Talin. Sen tog jag fel häst ur hagen(tussen<3) Så skulle jag ha honom näst dag men då tog jag fel igen(leo) Jag tog allså fel häst två gånger. Ledaren Emmi är bäst. Veckan efter fick jag mysza. Nu ska jag sluta plåga er med min text<3

Elev 2010, Konfirmationsläger v.25-27 – privat1

Charlott och Strike

Ina-Marie Åberg


Tallihoo!! Jag heter ina-Marie och kommer från Örebro. Jag är 15år. Jag har oxå här i tre veckor på konfaläger. Jag var här med min häst Petito Beni vilken är den bästa polle som vandrat på denna jord! Det roligaste var att slänga folk i badkaret:)