Sara och Gazela

Sara och Gazela

Sara Lundberg


Hej! Sara här, sista veckan år 2009 red jag Gazela här på Grällsta. Jag sov i stuga 8 med Eve, Moa, Astrid, Elin och Karro som jag kom hit med. Jag är 14 år. Kommer sakna Gazela och dom nya vännerna, kommer kanske tillbaks någon gång (hoppas!) Så vi syns kanske! Ciao

Olivia och Emilek

Olivia och Emilek

Olivia Skoglund


Hej! Jag heter Olivia och är 13 år! Jag red EMIL och han var jättebra förutom att han bockade av mig när vi red i skogen <3 Jag bor i Örebro och åkte hit med Fanny och Linnea <3 Puzz hej!

Moa och Polon

Moa och Polon

Moa Ganrud


Moa och Myszka
Moa var tvungen att lämna ridlägret pga. en bruten arm. Vi saknar vår älskade MOA <3

Linnea och Molstabergs Max

Linnea och Molstabergs Max

Linnea Berggren


Hej! Jag heter Linnea och red på Max <3 Han är BÄST! Men lite busig =)! Jag är 13 år! Bor i Örebro! Först red jag Rusalka men hon blev halt! =( På talangjakten sjöng jag opera *hahaha* XP

Karolina och Hazena

Karolina och Hazena

Karolina Westin


Hejsan svejsan! Jag är Karolina och jag red den bästa hästen här, den heter Hazena! Hon är underbar. Jag är 13 år och sov i stuga 8 med några underbara tjejer! jag hoppas på att komma tillbaka hit. =) Saknar sötaste Moa! Seees!

Fanny och Mama-Mia

Fanny och Mama-Mia

Fanny Karlsson


Hej. Jag heter Fanny. Jag har ridit i 4 år. Jag red Mama-Mia <3 Jag är 13 år. Jag bor i Örebro <3

Evelina och Malwin

Evelina och Malwin

Evelina Nilsson


Tjena! Jag heter Evelina och är 14 år, jag red underbara Malwin son är så himla feg ^^, Jag är från Sollentuna (hej alla Sollentunaungar!) Och jag bodde i stuga 8 med några X). Saknar mina kompisar, men kommer att sakna allt det här mycket mera. Så, hej då Grällsta!

Emma och Zula

Emma och Zula

Emma Vikström


Hej! Jag heter Emma och jag var här 8 aug – 16 aug. Jag hade hästen ZULA men så blev hon halt och då fick jag Kalia. Jag är 14 år och jag har ridit i 6 år. Jag bor i Stockholm med min familj. =)

Cornelia och Bombina

Cornelia och Bombina

Cornelia Thörnvall


Tjena! Jag heter Cornelia, men kallas för Corre. Jag har haft Bombina hela veckan! Jag har ridit i 7-8 år, men suger!!! Jag bor i bästa Stockholm =D

Astrid och Goda

Astrid och Goda

Astrid Söderman


Hej! Jag heter Astrid och är 13 år. Jag red Goda <3. Jag kommer från Stockholm och kom hit med Elin och Moa. Men Moa ramlade av och Bröt armen. jag bodde i stuga 8 med Elin, Moa, Evelina, Karolina och Sara :).