Sarah och Siwka

Sarah och Siwka

Sarah Egberg


Hej! Jag heter Sarah, jag var här vecka 32. Jag hade en häst som heter Siwka. Vi bodde i stuga nummer 6, jag, Rebecka och Josefine. Det var jätteroligt här och det här var första gången jag var på ridläger. Hejsvejs!

Renee och Cyganek I

Renee och Cyganek I

Renee Granath


Hej! Jag heter Renee och jag är 12 år och jag hade hästen Cyganek I och han är världens bästa häst ”hrm” ”host” förutom i spiltan XD Jag bodde i stuga 8, dom som jag hängde mest med var Jana, Clara,Julia, Josefina, Saga, Malin, Ebba, Ebba. Michel och Sofia. Det var JÄTTEKUL här =D Tack! För en härlig vecka på Grällsta Ridcenter, hoppas jag kommer hit nån mer gång! Tack och hej, Leverpastej!

Nathalie och Edd

Nathalie och Edd

Nathalie Enström


Nämen Hallå! Jag heter Nathalie Enström och var 11 år när jag var här på ridläger v.32 -09. Min häst var Edd och han är BÄST! Jag bodde i stuga nr 11 tillsammans med min kusin Ebba. Jag fick många nya kompisar som jag var mycket med. Inget var speciellt tråkigt och min ledare var Victoria. Hon var jättebra! Älskar dig Edd <3

Klara och Tramp

Klara och Tramp

Klara Siverskog


Hej! Jag heter Klara och är 11 år. Jag hade Tramp och han var BÄST! Det var roligast att rida barbacka. Jag bodde i stuga 8 med Julia, Renee, Jana,Lisa, Olivia och Moa. Victoria var SUPER!!! Hejdå!

Julia och Molstabergs Max

Julia och Molstabergs Max

Julia Ström


Hej jag heter Julia Ström. Jag hade världens bästa och sötaste häst Max! Jag var här v.32. Jag hade Victoria som ridlärare och hon var SUPER! Den roligaste dagen var när vi red ut och badade med hästarn. Det tog ungefär 50 min att komma till badet. Kommer att sakna Max… <3

Ebba och Pakulik

Ebba och Pakulik

Ebba Nakell


Hej! Jag är 10 år och heter Ebba Nakell. Jag hade Pakulik och bodde i stuga 11 med Nathalie!