Susanne och Hazena

Susanne och Hazena

Susanne Lindström


Hej. Jag heter Sussie och är 14 år. Jag har haft Hazena v.32 på hopplägret. Det var jättekul här!

Micaela och Roland

Micaela och Roland

Micaela Pramfors


Tjoho
Micaela här, jag är 17 år och var på Grällstas hoppläger v.32. Vi hade världens bästa ledare och det var sketakul (Jessica) Jag hade Kania först men fick byta till Roland… Tyvärr!

Helena och Malwin

Helena och Malwin

Helena Rindborg


Hejsan! Helena 16 år, jag har vart på hopplägret nu i 1 vecka 🙂 Det har varit megabra! Shiat abo va mysigt vi ar haft det! 😀 Har aldrig varit på ridläger förr, men det här måste jag banne mig göra om! 🙂 Malwin är en toppen häst och Grällsta är as bra! PUSSAR!

Denice och Gazela

Denice och Gazela

Denice Jönsson


Hellu! Denice 14 år. Jag var här på hoppläger v.32, sommaren 09. Jag hade Gazela, Hon var underbar! Jag har haft skitkul!

Athena och Edda

Athena och Edda

Athena Rietz


Jag heter Athena och jag var på Grällsta sommar -09. Jag är 15 vårar och red Edda. Hon var jättesnabb och vi fick byta träns. Detta har varit jätte-jätteroligt och jag kommer gärna tillbaka nästa år, om jag har tid och pengar. Dom jag bodde med var trevliga och alla kom från stockholm vilket var super!

Alexandra och Queens Willow

Alexandra och Queens Willow

Alexandra Ericsson


Hej Hej
Jag heter Alexandra och var här på hoppläger v.32. Jag hade med min häst Queens Willow. Vi lärde oss jättemycket här och hade skit kul!!! Självklart kommer vi tillbaka nästa år, ses då!!