Rebecca och Nefretete

Rebecca och Nefretete

Rebecca Nolin


Hej, Jag heter Rebecca Nolin och är 14 år. Jag var här den 25 juli – 1 augusti och jag bodde i stuga 9. Jag bodde med Nathalie, Nike och Linda som jag kände sen tidigare. Neffe var min häst och han är jätte söt! Kommer att sakna Grällsta för det är jättekul här!! Hejdå!

Nathalie och Krokodyl

Nathalie och Krokodyl

Nathalie Lövling


Hej, jag heter Nathalie Lövling och jag är 12 år. Jag bodde i stuga 9 med Linda, Nike och Rebecca. Jag var här 25 juli till 1 augusti. Min häst var Krokodyl, han är jättesnäll och söt. Kommer att sakna Grällsta.

Malin och Cyganek II

Malin och Cyganek II

Malin Lissmyr


Hej! Jag heter Malin Lissmyr. Jag hade Gazela och Cyganek II, Jag är 10 år. Cyganek II var roligast.

Laura och Pakulik

Laura och Pakulik

Laura Riiser


Hejssan!! Jag heter Laura Riiser och jag hade Pakulik. Jag fyllde elva i Juni. Min ponny var super! Jag tyckte det var kul på Grällsta!

Julia och Bass

Julia och Bass

Julia Wadefjord


Hej. Jag heter Julia Wadefjord. Jag bodde i stuga 14. Med min familj. Jag är 10 år. Jag hade många hästar, Dom hette Cyganek II, Gazela, Pinia och Bass. Jag tycke att Cyganek II och Bass var bäst! Att vara här är jätteroligt!

Josefin och Cyganek I

Josefin och Cyganek I

Josefine Wetterstrand


Hejsan! Jag heter Josefin Wetterstrand och är 11 år. Jag red Cyganek I och han var super!! Jag bodde i stuga 7 med Evelina, Hanna och Laura. Jag kände Laura från början. Det har varit jättekul här på Grällsta. Jag kommer sakna alla kompisar. Hej då!!

Hanna och Gera

Hanna och Gera

Hanna Säfsten


Tja! Jag heter Hanna och är 10 år. Jag bor i stuga 7 med min syrra Evelina, Alice, Lovisa, Laura och Josefine. Jag har Gera på ridlägret och hon är BÄST! Här på Grällsta är det roligt. Människohoppbanan är jätterolig.

Evelina och Tramp

Evelina och Tramp

Evelina Säfsten


Hejsan, jag heter Evelina Säfsten och är 12 år. jag var här på Grällsta 25 juli – 1 augusti, bodde i stuga 7 med Lovisa, Alice, Josefine, Laura och min lillasyster Hanna. Jag hade hästarna Tramp och Pay. Jag hde Tramp mest. Pay hade jag bara en dag. Han var jätte seg. Tramp är supersnäll och jättegullig <3 Det är kul här på Grällsta men spökkvällen var jätteläskig! =) Jag kommer sakna Tramp.