Tina och Walia

Tina och Walia

Tina Ternsedt


Jag red på Walia hela lägret. Har haft JÄTTEKUUUL! Toppentrevliga ridkompisar, superbra lärare, inte en enda regnig lektion (hittills…) trots växlande väder. Stort Tack

Sussie och Tycjan

Sussie och Tycjan

Sussie Ek


Ridit på Tycjan, jättehärlig häst, men STOR!! Barbackaridning (jättekul) Hoppning – gick bra men tycjan vill inte galoppera så långt. SUPERBRA!! Ridlärare, SANDRA. Tack för allt!

Sara och Zieni

Sara och Zieni

Sara Rickardsson


Ridit på Zieni. Mycket snäll häst. Allt här var mycket bra. Och jag gar lärt mig massor. Tack för allt!

Mårten och Kania

Mårten och Kania

Mårten Granert


Har ridt på Kania hela veckan. Jag har inte lyckats hundra med det är nog bara en tidsfråga. Jag har ett pass kvar å då ska vi gå i form. Sandra, instruktörn. Har varit bra. Vi har inte fått något regn på våra pass men både före och efter har det öst ner ibland.

Matilda och Cokos

Matilda och Cokos

Matilda Guillem


Har ridit Cokos. Härlig stor häst som jag tyckte var jättesvår att rida i början. Vi kämpade på och det gick framåt tack vare vår superbra ridlärare Sandra. Hon gav personliga råd som gjorde att vi förbättrade oss. Cokos tappade en sko så en dag red jag Keso. Tack för allt!

Karin och Kropek

Karin och Kropek

Karin Weiss


Ridit på Kropek (Pippihästen, Lilla Gubben) Väldigt trevlig häst och gudasnäll. Barbackadressyr jättebra. Fick lära mig mycket. Bra och duktig lärare, Sandra.

Jan Fredrik och Ametyst

Jan Fredrik och Ametyst

Jan Fredrik Leger


Ridit nästan hela veckan  barbacka på Ametyst. Snäll, utan lite steg också.