Shekeyrah och Goda

Shekeyrah och Goda

Shekeyrah Beckford


Hej! Jag heter Shekeyrah Beckford och jag är 12 år. Jag red Goda, hon var jätte söt och snäll, fast trög när man skulle hoppa. Jag hoppas jag får henne nästa år om jag kommer då!

Paulina och Cyganek

Paulina och Cyganek

Paulina Melin


Hej! Jag heter Paulina Melin och är 12 år. Jag önskade Cyganek I och  fick rida honom den här veckan! Det var härligt att galoppera över sandtaget. Jag bodde i stuga 5 med Alma, Cathrine och Karolina. Jag kommer sakna Cyganek jättemycket, men jag kommer träffa honom efter lägrena igen! Jag har haft jätteroligt den här veckan!

Miranda och Kropek

Miranda och Kropek

Miranda Björkefelt


Hejsan! Jag heter Miranda och är 13 år. Jag red Kropek. Han var bäst! 😀 Det har varit roligt hela veckan! Det roligaste var nog att hoppa bana =) //Miranda

Melitza och Edd

Melitza och Edd

Melitza Niva


Hejsan!
Jag heter Melitza och är 11 år. Jag har ridit Edd. Han är bra på att hoppa, och är väldigt pigg. Det var roligast att hoppa bana. Den här veckan på Grällsta har gått fort och har varit super rolig!

Madelene och Ben

Madelene och Ben

Madelene Gille


Hej! Jag heter Madelene Gille och är 10 år. under veckan har jag ridit Ben. Men först fick jag provrida Goda, men hon var för seg. Jag tyckte det var roligast att hoppa bana. Ben är väldigt pigg och snäll. Men han var rädd för vissa hinder.

Karolina och Aramis

Karolina och Aramis

Karolina Wiholm


Hej!
Jag heter Karolina och är 14 år. Jag har hyrt Aramisl, så jag önskade honom. Jag är så glad att jag fick honom under veckan. Vi har bla. ridit till sandtaget, hoppat bana, ridit barbacka, gymkhana och mycket mer. Jag har hoppat mur för första gången. Jag har haft jätteroligt med Aramis och jag hoppas att jag får träffa honom igen!

Julia och Pegasz

Julia och Pegasz

Julia Olander


Hejsan! Jag heter Julia Olander och är 13 år. Jag har ridit Pegasz <3 Han var jätteduktig på att hoppa. Fast han var lite seg. Han var supermysig. Veckan började inte så bra, men sen blev det roligare. Roligast var att rida till sandtaget och bada. Kram Julia.

Gabriella och Zula

Gabriella och Zula

Gabriella Gille


Hej.
Jag heter Gabriella Gille och är 13 år. Jag har ridit Zula. Det var superroligt! Fast det roligaste var nog att hoppa våran bana.  Ses nästa år!//Gabriella

Cathrine och Quandor

Cathrine och Quandor

Cathrine Adlercreutz


Hej! Jag heter Cathrine och är 12 år. Jag hade med mig min egen häst, Hagens Quandor. Den här veckan har varit jättekul. Roligast var att hoppa bana och rida till Sandtaget. Vi ses nästa år!//Cathrine

Alma och Pinia

Alma och Pinia

Alma Leijon


Tjaba! Jag heter Alma Leijon och är 14 år. Jag red Pinia. hon var asbra, fast i början lyssnade hon inte.  Först hade vi Susan, men sedan fick vi byta hopplärare till våran ledare Victoria! Vickan är bäst!