Sofia och Markus

Sofia och Markus

Sofia Backman


Hej! Jag heter Sofia och är 13 år. Jag red Marcus 🙂 han är jättesnäll men envis. Jag bodde i stuga 14 med Rulle, Natta och Stenen! Det roligaste var att hoppa och åka traktor till hagen =)

Roxanna och Listek

Roxanna och Listek

Roxanna Padron


Hej! Jag heter Roxanna Padron och jag red Listek <3 Han är bäst! Han är lite seg men underbar. Jag bodde i stuga 14 med Sofia B, Natalie och Rebecca. Det har varit jätte kul här och jag har fått massa nya kompisar. //Kram Roxanna och Listek.

Rebecca och Tramp

Rebecca och Tramp

Rebecca Sarengren


Hej! Jag heter Rebecca Sarengren och är 13 år. Jag red Tramp <3 han var bäst!! Jag bodde i stuga nr. 14 Det har varit jätte roligt här!

Natalie och Pakulik

Natalie och Pakulik

Natalie Ulander


Hej! Jag heter Natalie Ulander och jag är 12 år. Jag hade Pakulik och han är en perfekt häst!

Josefine och Nefretete

Josefine och Nefretete

Josefine La Rosa


Hej!! Jag heter Josefine La Rosa, och jag är 12 år. Jag red på Neffe <3 Han var underbar men envis. Det som var roligast var att rida barbacka.

Amanda och Ronja

Amanda och Ronja

Alma Hedström


Hej jag heter Alma Hedström, jag är 9 år gammal, jag bor i stuga nummer två med Amanda, Sofia och Julia. Vi köper mycket godis och vi har fått många nya kompisar. Dom är jättesnälla!

Amanda och Krokodyl

Amanda och Krokodyl

Amanda Hedström


Hej! Jag heter Amanda Hedström och jag är 12 år, jag hade Max men jag bytte till Emil sen tillbaka till Max sen fick jag Krokodyl <3 Han är PERFEKT! ;P