Sabina och Afet

Sabina och Afet

Sabina Persson


Hej! Jag heter Sabina och är 16 år, jag red på Afet. Han är underbar att pyssla med och pigg att rida. Han älskar att hoppa. Ridlägerveckan var bäst! =) <3

Mathilda och Walia

Mathilda och Walia

Mathilda Norrman


Hej
Jag heter Mathilda. Jag är 16 år. Jag rider Walia och hon är jättesnäll och jättebra på att hoppa å galoppera! Det här ridlägret var det bästa ridlägret jag har varit på.

Madeleine och Gazela

Madeleine och Gazela

Madeleine Gidetun


Hej jag heter Madde, jag är 15 år gammal. Jag red Gazela. Hon var superduktig, väldigt pigg. Men hon var lite tjurig i spiltan. Annars bäst!

Julia och Zorro

Julia och Zorro

Julia Thunborg


Cha cha! Jag heter Julia, är 15 år och här på Grällsta har jag ridit Zorro, bästa hästen! Han är pigg, snäll och otrolig på hoppning. Våran grupp är för övrigt bäst och veckan har varit bra.

Josefine och Bola

Josefine och Bola

Josefine Ehrenström


Ciao!
Jag heter Josefine och är 16 år =) Jag red Bola, hon är underbar & bäst fast hon har problem med sin hov. Jag ska förmodligen hyra henne i år. Det har varit en superrolig vecka fylld av skratt, sång och såklart hästar ;D Hare! //Jossie

Gunnel och Rusalka

Gunnel och Rusalka

Gunnel Forsberg


Hallå hallå!! Jag heter Gunnel och jag är 18 år. Jag har ridit Rusalka. Hon är supermysig. Väldigt söt och snäll. Roligast var hoppningen och gymkhanan. Rusalka älskar att hoppa. Rosa gruppen är bäst! Ajöken/Gunnel

Felicia och Gorka

Felicia och Gorka

Felicia Österberg


Hej, jag heter Felicia. Jag är 14 år. Jag har ridit Gorka. Hon är snäll att pyssla om men väldigt envis. Hon är rätt rolig att rida.

Ellinor och Zula

Ellinor och Zula

Ellinor Nilsson


Hej. Jag heter Ellinor. Jag red Zula, och hon var skitbra. Fast jag ville byta häst först, men jag ångrade mig, haha. Men hon var ändå bäst!

Ellen och Zieni

Ellen och Zieni

Ellen Frigren


Hej jag heter Ellen och är 14 år. Jag red Zieni. Hon kan bli och vara framåt, men är för det mesta trög, speciellt i galoppen. Hon är väldigt bekväm i rörelserna, traven är jätteskön. Ridlägret äger verkligen, spökrundan var rolig och bra gjord. Nästa år ska jag hit igen på 2-veckorsläger! Puss!

Clara och Donna Daga

Clara och Donna Daga

Clara Orstadius


Chulululu! Clara heter jag och jag är 14 år. Jag har ridit Donna, hon är het, slö och jobbig, men världens sötaste! Myskvällarna i stugan har varit roligast, med Chips i massor och Jossies gitarr. Puss!