Wilma och Edda

Wilma och Edda

Wilma Skytt


Hej! Jag är 10 år och när jag provred Edda blev jag förälskad i henne. Och jag åkte hit v.29 och jag åker hem v.30. Jag tycker bäst om att rida och spökkvällen. Och jag heter Wilma Skytt.

Stina och Pakulik

Stina och Pakulik

Stina Kuusela


Hej! Jag heter Stina och är 11 år. Jag skulle ha Tramp men så fick ja byta till Palle. Båda två är helt underbara och lika söta! Jag har haft det kul och fått många vänner. Jag var här en vecka.

Natalie och Gera

Natalie och Gera

Natalie Medina Carlman


Hej jag heter Natalie och jag är 14 år, och jag fick Gera hön är jättebra!

Mimi ochTalin

Mimi ochTalin

Mimi Kuusela


Hej! Jag heter Mimi och jag är 14 år. Jag fick Talin och jag älskar honom <3 Alla är jättesnälla här och alla ledare är jättebra!

Maja och Nesz

Maja och Nesz

Maja Wassell


Heej! Jag heter Maja och jag är 13 år. Jag har haft den sötaste ponnyn i stallet, Nesz. Han har varit jätterolig att rida, och han har bockat av mig en gång. /Maja

Krisrina och Gera

Krisrina och Gera

Kristina Andersson


Hej jag heter Kristina och jag åkte hit v.29-30 tillsammans med Lisa. Jag red Tussen och han var bäst! Jag  var med Lisa, Gabriella, Line, Madde, Elli, Becka, Emilia, Jonna och Angelica. Roligast av allt var när jag blev kastad i badkaret. Åk hit ^^,

Jasmine och Aramis

Jasmine och Aramis

Jasmine Eriksson


Jag heter Yasmin och jag är 11 år. Jag rider en jättekul häst som heter Aramis. Han är den snällaste hästen på hela Grällsta. Jag har haft jättekul och lärt mig jättemycket om hoppning! Ledarna och hästarna är jättesnälla och jag kommer säkert tillbaka nästa år! Hejdå!

Ida och Polon

Ida och Polon

Ida Rudelöv


Hej, jag heter Ida och jag åkte hit v.29. Jag red en häst som heter Polon. Jag har ramlat av 3 gånger på 3 dagar. Han är jättefin. Jag hade stuga 11. <3 Jag har fått 3 kompisar och lärt mig massor på GRC!

Emma och Pinia

Emma och Pinia

Emma Rolander Apell


Hej jag heter Emma och jag har ridit världens bästa Pinia. Sötponnyn och jag gillade hoppningen bäst, uteritterna var oxå skitkul! Kommer tbx nästa sommar//Emma

Betty och Maximus

Betty och Maximus

Betty Rosenthal Feigin


Hejsan svejsan! Jag heter Betty och jag är 11 år. Efter att fått prova Maximus så älskade jag honom och fick ha kvar honom. Jag har varit här i en vecka nu och Maximus (Musse) är underbar. Jag har också fått vänner!

Aurora och Cokos

Aurora och Cokos

Aurora Johannessen


Morn! Jag heter Aurora! Jag er Norsk om ni undrar… Provar skriva svenska så ni förstår. Det här har varit den bästa veckan någonsin! Jag red Cokos, Han är BÄST! Jag sha hit nästa år! Ses!

Amanda och Cega

Amanda och Cega

Amanda Jakobsson


Tjohhej, mott namn är Amanda och jag är 13 år gammal. Efter mycket krångel, med att byta häst… så fick jag den underbara Cega <3. Jag har varit här en vecka  och gjort en massa och träffat jättemånga nya vänner för livet.