Sofia och Ben

Sofia och Ben

Sofia Löfquist


Hej! =) Jag heter Sofia Löfquist och är 13 år. Jag var här v.29 och red Ben, han var jättebra! =) Det är första gången jag åkte hit och det har verkligen varit super! När jag var här träffade jag massor med nya kompisar och kommer säkert hit nästa år igen. Hejdå!

Matilda och Mama-Mia

Matilda och Mama-Mia

Matilda Sjöström


Hej, jag heter Matilda Sjöström, och jag är 13 år, jag red Mama-Mia, hon var bra men speciell. Jag var här v.29. Jag hade Hanna och Ronja som ledare. Dom var jätte snälla!!!

Malin och Bombina

Malin och Bombina

Malin Bergström


Hej! Det är jag som är Malin Bergström! XD v.29 var jag här och då red jag den bästa ponnyn som heter BOMBINA! <3 Jag är 13 år (Tonåring haha) Hemlis: Bombina kommer få åka hem i min ryggsäck! =) hihi. Grällsta var ett superridläger och det var jätte roligt här. Hej då!

Emma och Helena

Emma och Helena

Emma Nilsson


Hej! Jag heter Emma Nilsson och är 14 år. (15 i december). Jag var här sommaren -09 v.29 och red Helena, hon var ganska jobbig att rida. Hon stegrade sig väldigt mycket och ville inte gå först eller gå ifrån de andra hästarna, men det var kul att rida henne ändå. Våra ridlärare var jättebra. Veckan var bäst!