Victor och Ametyst

Victor och Ametyst

Victor Hedvall


Hej! Jag heter Victor. Jag red Ametyst och han var bäst. Även fast han gillar att bocka i galoppen. Det är tredje gången jag är här på och ska komma tillbaka!

Max och Izyda

Max och Izyda

Max Gray


Hej, jag Max är, jag red Izyda, det kul va. Hon  snäll är.

Matilda och Kania

Matilda och Kania

Matilda Johnsson


Hej! Jag heter Matilda och jag red Kania. Hon var pigg och jätte snäll. Det var kul att träffa nya vänner. Och kul att hoppa. Jag provade Donna och Mama-Mia också.

Martin och Edd

Martin och Edd

Martin Hagelin


Ciao, Jag heter Martin och jag är 11 år. Jag har ridit Edd. Han är pigg hela tiden. Rebecca är bäst!

Madeleine och Norda

Madeleine och Norda

Madeleine Westerlund


Hallå!
Mitt namn är Madde och jag red Norda. Hon var pigg och tjurade ibland. Men annars jättesnäll. Jättekul å träffa nya kompisar =D Gymkhana var skitkul, även fast man blev sandig å blöt.

Josefine och Mama-Mia

Josefine och Mama-Mia

Josefine Moregård


Hej! Jag heter Josefine och jag red Mama-Mia. Hon var rolig att rida. Vi fick världens coolaste och roligaste ledare, Rebecka! Jag fick många roliga kompisar.

Hanna och Pinia

Hanna och Pinia

Hanna Nilsson


Hejsan! Jag heter Hanna och jag red Pinia. Hon var lite seg och lite svårstyrd. Men hon var snäll! Jag träffade många nya kompisar och alla är snälla! Jag tyckte hoppningen var roligast =D

Camilla och Kreta

Camilla och Kreta

Camilla Sandström


Tjo!
Jag heter Camilla och är 16 år. Jag red kreta, hon är riktigt pigg och lite galen, men roliga att hoppa. Vi hade Rebecca som ridlärare och hon var jättebra!

Andreas och Tramp

Andreas och Tramp

Andreas Brynolfsson – Borg


Ahoy-hoy
Jag heter Andreas. Under denna vecka har jag ridit Tramp. Han är snäll och rolig. Det här var den andra gången jag var på GRÄLLSTA.