Sofie och Nesz

Sofie och Nesz

Sofie Karlsson


Hejsan!
Mitt namn är Sofie Karlsson och jag är 17 år. Jag hade hästen Nesz och han var världens snällaste! Jag bodde i stuga nr 2 med Sophia, Matilda och Madde. Ha det bra!

Matilda och Nefretete

Matilda och Nefretete

Matilda Sundberg


Hej! Jag heter Matilda. Jag är 11 år och jag hade Neffe. Han var super snäll i spiltan och att rida. Jag bodde i stuga 8. Det var superkul här på Grällsta. Jag ska kanske tillbaka till Grällsta igen.

Maja och Max

Maja och Max

Maja Lenander


Hej! Jag heter Maja Lenander. Är 9 år. Min häst hette Max. Han var arg men ändå snäll. Jag bodde i stuga 8. Jag skulle gärna vara här längre.

Linnea och Cyganek

Linnea och Cyganek

Linnea Wahlfridsson


Hej! Jag heter Linnea Wahlfridsson och jag är 12 år. Jag red den snälla och lite busiga cyganek, han var jättesnäll att rida. Jag bodde i stuga 8, och jag fick många bra vänner. Jag längtar redan tillbaka!

Julia och Listek

Julia och Listek

Julia Pira


Hej! Jag heter Julia Pira, Jag var här v.28 och jag red på hästen Listek! Han var jättesnäll och bra… <3 =) Jag är 14 år! =) Jag bodde i stuga 10 =D Mina rumskompisar hette Jossa, Sissi, Katja. Jag tyckte det var roligt på lägret! Kanske kommer nästa år =) Kramis

Josefin och Farsa

Josefin och Farsa

Josefin Jacobsson


Hejsan! Jag heter Josefin Jacobsson. Jag är 13 (fyller 14) Min häst hette Farsa. Hon var jättebra! I början var jag rädd att hon skulle vara för svår, men det gick bra! Jag bodde i stuga nr 10 med Julia, Cicci och Kajta. Ses kanske nästa år! /Bye bye!

Estelle och Maximus

Estelle och Maximus

Estelle Larsson


Hejsan!
Jag heter Estelle Larsson och hade den bästa och sötaste ponnyn Musse! jag bodde i stuga 8 med Mathilda, Linnea och Danniella. Vi hade läraren Matilda! Jag är 10 men fyller 11 i september. Det var jätteskoj på ridlägret!! Älskar Grällsta!!

Emma och Pakulik

Emma och Pakulik

Emma Rotstam


Hej! Jag heter Emma Rotstam. Jag är 11 år. Jag red en häst som heter Pakulik. Han kallas för Palle. Han var supersnäll i spiltan och bra att rida! Jag bodde i stuga 8. Det är superroligt här på Grällsta!

Daniella och Emilek

Daniella och Emilek

Daniella Rosendahl


Hej! Jag heter Daniella Rosendahl och jag hade bästa hästen ever! Emil! Jag är 12 år ska fylla 13, jag bodde i stuga 8 med Estelle, Matilda, Linnea mfl. Detta var det bästa lägret! Kram! /Dani

Caroline och Aramis

Caroline och Aramis

Caroline Matscheko


Tjolahopp!
Jag heter Caroline och jag fick Grällstas bästa häst som heter Aramis! =) Han äger på hoppning! Men han är lite obekväm barbacka! Mina rumskompisar var Maja och Emma! Vi bodde i stuga 8! Våran ridlärare var Matilda! Jag är 10 nu men fyller 11 i oktober! //Caroline Matscheko