Victoria och Dublin

Victoria och Dublin

Victoria Karlsson


Hej jag heter Victoria Karlsson och var här vecka 28 med mina kompisar Linnea, Johanna och Amanda. Jag hade Dublin.

Pernilla och Sina

Pernilla och Sina

Pernilla Hägglund


Hej! Jag heter Pernilla Hägglund och är 12 år. Jag var här 4/7 – 11/7 2009. Jag red Sina och hon var jättesnäll! Hej Då <3

Mia och Gazela

Mia och Gazela

Mia Frank


Hej! Jag heter Mia och var här vecka 28. Jag red Gazela och hon var jättesnäll. vi hade Victoria och Ronja, dom var asliga och BÄST!

Linnea och Bombina

Linnea och Bombina

Linnea Landqvist


Hej jag heter Linnea Landqvist och är 12 år. Jag var här v.28 2009. Min häst hette Bombina. Hon är bäst och sötast!

Johanna och Krkodyl

Johanna och Krkodyl

Johanna Landqvist


Hejsan! Jag heter Johanna och är 14 år. Jag var är v.28 -09. Jag red först Gera, men sen bytte jag så jag fick Krokodyl. Han är jättesnäll men kan bli lite busig i galoppen. Jag var här med Amanda, Linnea och Victoria.

Hanna och Gera

Hanna och Gera

Hanna Löfstrand


Hejsan! Jag heter Hanna Löfstrand och är 13 år. Jag var här v. 28 2009. Jag bodde i stuga 11. Min häst heter Gera hon är supersnäll. Hej då!

Elsa och Birma

Elsa och Birma

Elsa Gustafsson


Hej! Jag heter Elsa och är 13 år. Jag red Birma. Hon var jättesnäll och mysig. Det var roligt att hoppa och rida ut. Birma <3

Cecilia och Ballada

Cecilia och Ballada

Cecilia Karlsson


Hej!
Jag heter Cecilia Karlsson men kallas för Cicci, jag är 13 år och var här v.28. Jag red Ballada som är det mysiga, mulliga skimmel stot. Jag hade jättetrevligt här och hoppas att jag kommer tbx. nästa år.

Amanda och Gorka

Amanda och Gorka

Amanda Kuru


Hej! Jag heter Amanda och var här v.28. Först hade jag Gorka men jag bytte sen för hon var för svår. Efter det fick jag Marcus och det blev bra. Han är jättesnäll men lite seg ibland. Jag är 15 år. Och var här med Johanna, Linnea och Victoria. Vi hade en rolig vecka och hoppas ni andra också får det!