Ylva och Bombina

Ylva och Bombina

Ylva Blomgren


Hej! Jag heter Ylva och är 14 år. Jag var på Grällsta v.27. Jag red Bombina och hon är verkligen bäst. Kram Ylva.

Sofia och Moon Cherry

Sofia och Moon Cherry

Sofia Karlsson


Hola!
Jag heter Sofia Karlsson och var här vecka 27. Jag är 13 år och jag hade Moon Cherry. Har bara ridit 2 gånger denna vecka för jag har fått massa skavsår. Men det var kul att träffa alla och så. Vi ses på internet tjejer och killar 😉

sara och Kania

sara och Kania

Sara Andersson


Hallå Allihopa!
Mitt namn är Sara, jag är 21 år gammal och kommer ifrån de småländska skogarna. Under veckan har jag ridit först Hazena, men bytte sedan till Kania som passade mig lite bättre. Har haft en jättetrevlig vecka här på Grällsta Ridcenter, tack för allt!

Sandra och Markus

Sandra och Markus

Sandra Boström


Tjohej!
Jag heter Sandra och är 15 år, jag red Markus (igen) och hade Jessica och Madde som ledare. Det har varit megaskoj här, spöknatten var roligast, vi skrattade åt ALLT! Ses snart Grällsta =D

Rebecca och Rusalka

Rebecca och Rusalka

Rebecca Jansson


Hej!
Jag heter Rebecca och jag red Rusalka. Jag hade henne hela veckan. Det var v.27. Det har varit kul! Hejdå!

Malin och Myszka

Malin och Myszka

Malin Ström – Collin


Hej!
Jag heter Malin Ström – Collin och är 17 år. Jag red Myszka, hon är snäll men ganska envis. Träffat massa trevliga personer. Kramis

Malin och Hazena

Malin och Hazena

Malin Westergren


Tjena! ^^
Jag heter Malin W, jag är 13 år. Jag red 3 olika hästar men har stannat hos Hazena, för jag tycker hon är väldigt gullig. Och snäll! ^^ Vi hade Jessica och Madde som ledare, dom var bra… Jag har fått massa nya kompisar, och alla är snälla. Ps. Jag kallas för Bob-Malon X) ds.
Bye bye <3

Linnea och Gorka

Linnea och Gorka

Linnea Malm


Shobräy!<3
Jag heter Linnea, men kallas för Nea under lägret för de fanns så många. ^^, Jag fick först Kania, sen fick jag Kropek, sen Edd och sist Gorka som jag stannade hos. Hur fin tjej som helst, och så sjukt roliga kompisar. Spök-natten ägde fett!
Puss på alla! /Linnea

Jessica och Ametyst

Jessica och Ametyst

Jessica Viljaviita


Hej!
Jag heter Jessica och är 15 år. Jag red Ametyst men ramlade av första dagen så åkte hem två dagar. Massor av snälla och nya vänner. Kram Jessica Viljaviita!

Evelina och Pegasz

Evelina och Pegasz

Evelina Sjögren


Hejsan =)
Jag heter Evelina och jag red Pegasz även kallad Segasz. Han var seg och skumpig men jätte underbar. Vi hade Jessica och Madde som ledare, fast Jessica åkte hem efter ett tag. Jag har haft jätte kul. Ses nästa år!