Sofia och Tramp

Sofia och Tramp

Sofia Kallsäby


Hej, jag heter Sofia Kallsäby och är 12 år! jag red på Tramp. Han är snäll i spiltan och väldigt rolig att rida. 🙂 Jag hade jätte kul och bodde i stuga 11. Tramp gick i Ponnyhagen då.

Rebecka och Listek

Rebecka och Listek

Rebecka Ekdahl


Hej jag heter Rebecka Ekdahl och jag är 11 år. Jag red listek. Listek är snäll, matglad, lite seg men ändå bra att rida. Jag var här v.27. Det var roligt att vara här, men ibland fick jag hemlängtan. Jag vill komma tillbaka nästa år. =)

Michaela och Kontusz

Michaela och Kontusz

Michaela Modin


Hej jag heter Michalea Modin och jag är 14 år. Jag red på Kontusz. Han var väldigt seg och när vi red barbacka bockade han. =D I spiltan var han snäll men kunde trycka en mot väggen. Men galoppen och traven var fantastisk <3. Jag bodde i stuga 13 och jag låg underst. Jag kommer sakna, mina kompisar. Och Kontusz gick i ponnyhagen.

Johanna och Maximus

Johanna och Maximus

Johanna Lundgren


Hej! Jag heter Johanna Lundgren. jag är 13 år och red Maximus. Han var jätte snäll och jätte mysig. Veckan har varit kul. Jag kommer att sakna Maximus, ledarna och alla nya kompisar. Jag bodde i stuga 6 och där var det bra.

Felicia och Goda

Felicia och Goda

Felicia Stien Engvall


Hej. Jag heter Felicia Stien Engvall och är 13 år! Jag red hästen Goda. Hon var väldigt mysig i spiltan och skön att rida på. Goda gick då i ”Nyängen” hagen. Jag bodde i stuga 11. Jag sov underst. Den här veckan var asvarm så alla drack mycket vatten.

Fanny och Krokodyl

Fanny och Krokodyl

Fanny Holmström


Hej jag heter Fanny Holmström och jag är 10 år. Jag red på Krokodyl. Han är jätte snäll att rida på. Jag bodde i stuga 7. Krokodyl var enkel att fånga i hagen. Han gick i Ledd hagen. jag var här vecka 27.

Emma och Ballada

Emma och Ballada

Emma Persson


Hej jag heter Emma Persson och jag är 14 år. Jag red Ballada, Tycjan och Keso. Dom båda första blev halta så jag fick byta. Alla 3 är jätte bra att rida. Men alla är ganska sega. Men det går bara man vill. Ballada gick i Kohagen, Tycjan gick i Laduhagen och Keso gick i Bäckhagen. Jag bodde i stuga 13. Jag tycker lägret var jättebra, och jag vill komma tillbaka. Hoppas att alla andra som kommer hit får lika kul!!!

Agnes och Nefretete

Agnes och Nefretete

Agnes Nordrup


Hej jag heter Agnes Nordrup och jag är 11 år. Jag red Nefretete. han var snäll i spiltan att tränsa och sadla och på banan att rida. Och jag bodde i stuga 6. Och det var jätte bra!