Nina och Moon Cherry

Nina och Moon Cherry

Nina Olsson


Hej! Jag heter Nina, Jag är 14 år och har ridit Moon Cherry. Hon är bästa hästen någonsin på GRC!

Moa och Mama-Mia

Moa och Mama-Mia

Moa Ahlbom


Hej, jag heter Moa och är 13 år. Under veckan har jag ridit Mama-Mia och hon är jättegullig, Linfux ponny. Jag tycker att veckan har varit superrolig och jag har träffat många nya kompisar =) Puss och Kram!

Mikaela och Nesz

Mikaela och Nesz

Mikaela Haglund


Shoo, jag heter Mikaela och jag är 13 år. Jag red Nesz <3 han har världens bästa trav. Veckan = As-KUL! Ps. Spök-rundan var As-kul! Ha det bäst!

Linnea och Ballada

Linnea och Ballada

Linnea Holmlund


Hej! Jag heter Linnea och är 14 år. Jag rider Ballada, en vit häst. Ballada är en underbart snäll häst och hon är väldigt duktig. Jag har trivts väldigt bra på GRC och vill gärna komma tillbaka. =)

Felicia och Mascot

Felicia och Mascot

Felicia Frid


Hej jag är 12, snart 13 år jag fyller den 28 november. Jag bor i Härnösand, min skola heter Solen skolan. Den häst som jag rider heter Mascot, han är 25 år.

Erika och Markus

Erika och Markus

Erika Lindberg


Hej, jag heter Erika Lindberg. Jag red Markus (min polska Mula XD ) han var trög dom första två dagarna tills jag kom på hur man skulle göra. Markus stod i Laduhagen som låg längst bort! Det var jobbigt att rida till och från hagen för han var rädd för det mesta. Det har varit en härlig vecka och jag kommer definitivt tillbaka nästa sommar.

Elin och Aramis

Elin och Aramis

Elin Cordoba


Hallojsan! Jag heter Elin och är 13 år. Jag red Aramis under veckan här på Grällsta. Han är super snäll både att rida och i spiltan. ÄLSKAR hans galopp. Mina ledare var Anna och Madde.

Carmen och Pakulik

Carmen och Pakulik

Carmen Bergfors


Shuue. Jag heter Carmen och jag har ridit Pakulik, även kallad Palle. Han är alldeless underbar! Jag älskar att rida honom, helt seriöst. Vill tom. hyra honom, får se om Mami säger ja 😉 Vädret har också varit bra, hahaha. Har badat typ varje dag! Gruppen jag rider i är också bra, den rosa gruppen. Hoppas alla på Grällsta har det bra! =D Mina ledare var Anna och Madde, dom är asbra! Älskar att vara här, ska lätt komma tbx <3

Alice och Polon

Alice och Polon

Alice Tångring


Hej, jag heter Alice och jag är 13 år. Jag har ridit Polon, stallets bästa ponny, söt, snäll och jättebra på banan. Jag har trivits jättebra här på GRC och kommer gärna tillbaka. Jag har fått nya vänner och träffat på olika underbara hästar. Sedan har vi haft två jättebra ledare: Madde och Anna =)
Ha det bäst! Kramar