Lova och Krokodyl

Lova och Krokodyl

Lova Öster


Tjo! Jag heter Lova och är 11 år. Jag var här vecka 26. Jag hade hästen Krokody. Det har varit väldigt roligt och härligt att vara här. Det är första gången jag var här. Jag delade stuga med Elvira, Matilda och Erika. Vi hade stuga 3. =P <3 X)

Linn och Cyganek II

Linn och Cyganek II

Linn Hagstedt


Hej! Jag heter Linn Hagstedt och jag är 10 år. Jag hade Cyganek II han var jättebra! Jag älskar att galoppera. Simmar ibland. Jag red i Orangea gruppen.

Johanna och Ametyst

Johanna och Ametyst

Johanna Wallmark


Hej! Jag heter Johanna Wallmark, jag är 13 år (snart 14). Jag var här v.26 Jag red Ametyst. <3 sen bytte jag till Edd och sen till Leo och sen till Ametyst igen. Jag kom på att han var bäst!

Erika och Maximus

Erika och Maximus

Erika Hjalmarsson


Hej Hej
Jag heter Erika och jag började med Emil, men fick aldrig rida honom, för jag fick Farsa, men henne red jag bara en lektion, sen fick jag världens bästa Maximus! Veckan här har varit jätte bra och jag har fått många kompisar. Jag bodde med Rebecka, Linn och Emma.

Erika och Listek

Erika och Listek

Erika Johansson


Hej. Jag heter Erika Johansson och jag hade först Edd som förra året. Men jag trivdes inte! Sen bytte jag till Listek, den underbaraste ponnyn på denna jord. Kommer tillbaka nästa år och kidnappar Listek.

Emma och Tramp

Emma och Tramp

Emma Svärd


Hej! Jag heter Emma Svärd och jag är 11 år (snart 12). Jag hade Tramp =D Han var jättesnäll <3 Jag red i Orangea gruppen =) Hoppas vi ses! <3

Elvira och Molstabergs Max

Elvira och Molstabergs Max

Elvira Landsberg


Hello! Jag heter Elvira och är 11 år. Under v.26 hade jag Max =D Han är grinig i spiltan men snäll att rida. Under veckan delade jag stuga med Matilda Landsberg, Lova och Erika. Vi hade stuga 3. Hare bra och pussa Max från mig!!

Amanda och Nefretete

Amanda och Nefretete

Amanda Peters


Hej! Jag heter Amanda Peters och är 12 år. Under v.26 red jag Neffe, han var jättesnäll och väldigt envis… Jag bodde i en storstuga tillsammans med Moa, Mikaela, Johanna, Linnea och Alice. Ha dä gött! <3 (::

Amanda och Pegasz

Amanda och Pegasz

Amanda Ahlnäs


Hej! Jag heter Amanda Ahlnäs och jag är 12 år (snart 13). Jag har ridit Pegasz under ridlägret. Han var supersnäll men lat och backade ner i diken. =)

Amanda och Gera

Amanda och Gera

Amanda Edlund


Tjena mors!
Jag heter Amanda Edlund  och jag är 12 (snart 13). Jag var här v.26 och fick rida Pakulik, men bytte till Gera, hon är bäst! Hon hoppar lite roligt, men vem bryr sig? 😛 Hon var ju ändå bäst ju!

Agnes och Kontusz

Agnes och Kontusz

Agnes Lundin


Hej, jag heter Agnes. Jag fick Kontusz som jag hade förra året också. Kontusz är jätteduktig på att hoppa men kan vara lite seg. På lägret har jag fått många kompisar. Veckan har varit jätterolig och lärorik!