Rebecka och Talin

Rebecka och Talin

Rebecka Bökelund


Hejsan
Jag heter Rebecka och är 13 år. Jag har varit här vecka 26 och har haft hästen Talin. Han är världens bästa. Det här är 2:a året jag är här på GRÄLLSTA. Grällsta är världens bästa. Jag har haft jättekul på mitt ridläger och fått massa snälla kompisar. Jag kommer sakna alla kompisar och alla hästarna. Ska såklart hit nästa år med//Rebecka
Ps. Rebecca är bäst<3 Ds.

My och Edda

My och Edda

My Björn


Tjena alla snygga!
Jag heter My och har under vecka 26 haft hästen Edda. Jag hade henne förra året också! Detta var mitt tredje år på Grällsta. Detta läger har varit jättebra och jag har haft superskoj, som vanligt… Jag kommer sakna alla nya kompisar och såklart Edda <3. För er som vill veta så bodde jag i stuga 2 och jag bor i Nykvarn och är 15 år.
Puss och hej, Jag älskar Edda! //My

Matilda och Emilek

Matilda och Emilek

Matilda Tapper


Halloj!
Jag heter Matilda och jag är 14 år. Under den här veckan har jag ridit den underbara ponnyn Emil. Han är verkligen underbar att rida. Det är mitt andra år här på grällsta och det har varit lika kul båda åren. Det roligaste var att rida till sandtaget. Jag kommer sakna Emil och alla roliga människor. Jag har bott i stuga 5. Puss på er alla!

Matilda och Kania

Matilda och Kania

Matilda Landsberg


Tjolahopp!
Mitt namn är Matilda och jag är 13 år. Jag har varit på Grällsta en gång förut, förra året. Då hade jag Gazela. I år har jag ridit KANIA! Hon är obeskrivligt underbar! Pigg och glad och älskar att hoppa. Fast inte att bada, så jag gick i vattnet med Krokodyl. Jag åkte hit med My, Johanna B, Lina, Lova, Erika och min syster Elvira. Stuga delade jag med Lova, Erika och Elvira, nummer 3. Snart är det dax att åka hem… 🙁 Men jag lovar att komma nästa år! Puss och kram skumm banan!

Malin och Rubert

Malin och Rubert

Malin Jansson Zuber


Hej alla glada!
Jag är 13 år. Det här var mitt första år på Grällsta. Jag red min egen häst. Han heter Rubert och är 14 år. Han var lite överdrivet pigg. Den här veckan har varit kul. Jag kanske ska hit nästa år. //Malin och Rubert!

Lina och Sina Helga II

Lina och Sina Helga II

Lina Mjörnell


Hej alla glada typer!
Den här veckan red jag Sina den fina! Hon är verkligen bäst! Haha, jag har ramlat av två gånger den här veckan, för alla som vill veta. Tredje året på Grällsta och Grällsta äger allt och alla! Ojsan jag glömde skriva vad jag heter, Lina Mjörnell och bor i Väsby…/Puss Lina den fina med Sina <3 :) Ps. Hade Sina förra året med men då bockade hon inte Ds.

Johanna och Walia

Johanna och Walia

Johanna Lundström


Hej alla glada! =)
Jag heter Johanna Lundström. Jag kommer ifrån Upplands väsby, och är 13 år. Jag har varit här vecka 26. Och jag har ridit den absolut bästa hästen Walia! Hon är BÄST! Det här är mitt andra år på Grällsta. Och båda har varit superduper bra! Jag har delat stuga med Matilda T och Felicia O. //Johanna! =) <3

Johanna och Dublin

Johanna och Dublin

Johanna Björklund


Hejsan!
Jag heter Johanna och är 14 år. Denna vecka har jag haft Dublin. Och han äger! Limegröna gruppen ÄGER! =) <3
Puss och Kram /Johanna B.
Juste Rebecca är den BÄSTA!

Felicia och Ben

Felicia och Ben

Felicia Ockelfelt


Hejsan =)
Jag heter Felicia och är 13 fyller 14. Jag var här vecka 26 och hade söta ponnyn Ben. Han var snäll men lite seg. Jag delade stuga med Matilda och Johanna. Det va mitt andra år. /Felicia

Amanda och Farsa

Amanda och Farsa

Amanda Carlsson


Hej alla glada!
Jag heter Amanda och jag är 13 år. Jag var här vecka 26 och hade hästen Farsa! Hon var jätte go och glad och väldigt pigg. Det här var mitt första år på grällsta och jag kommer antagligen hit nästa år! Jag har träffat många snälla kompisar, och jag kommer sakna alla JÄTTEMYCKET! Ha det bra kexchoklad! Puss!