Victoria och Kreta

Victoria och Kreta

Victoria Moberg


Hej. Jag heter Victoria, 18 år. Den här veckan på Grällsta så har jag ridit många olika hästar. Först red jag Kreta men hon tappade 2 skor så jag var tvungen att byta. Sen fick jag rida min söta lilla Bass en dag. Efter det fick jag prova många olika hästar, men ingen riktigt passa. Några dagar senare fick Kreta äntligen nya skor så då kunde jag rida henne igen. Kreta är pigg och glad. Vi hade Jessica som våran ledare och hon var jättesnäll. Hon är bäst!


Kreta och Bass är bäst!


 

Sanna och Kropek

Sanna och Kropek

Sanna Sartori


Hej!
Jag heter Sanna och är 17 år. Jag har ridit Kropek den här veckan och han är jättebra! Fast jag trodde han hade blivit sparkad och jag skulle få byta, för vi blev sparkade av Alegro när vi red. Men det slutade med att jag blev sparkad och min stålhätta gick sönder och jag inte kunde gå på 4 dagar :S. Vi hade Susan som ridlärare och Jessica som ledare. Jessica är bäst =) och Susan är jättebra hon med. Ha det bra! 😀

Sandra och Markus

Sandra och Markus

Sandra Boström


Hejsan!
Jag heter Sandra och är 15 år. Jag red underbara Markus, han är snäll men lite seg så han blev gruppens snigel. Grällsta är ett underbart ställe, det är bäst! =)

Sandra och Afet

Sandra och Afet

Sandra Johansson


Tjosan i trosan!
Jag heter Sandra och är 18 år. Jag red först Alegro men bytte sedan till Afet. Han var mycket piggare och goare. Vi har hoppat olika banor, redit kul. =) Ha det bra, Haj! =)


Jessica, bästa ledaren!

Hanna och Hazena

Hanna och Hazena

Hanna Åhlund


Hej, Jag heter Hanna och är 14 år. Jag red Hazena. Hon var jättebra att rida och väldigt snabb. Hon var bäst på att hoppa. Jessica var våran ledare men vi hade Susan som Hoppridlärare. Hare bra 😛

Ellinor och Kania

Ellinor och Kania

Ellinor Johansson


Hej, Jag heter Ellinor och är 17 år. Jag var här v.25 2009. Och började rida Cega men fick ont i ryggen av hennes galopp efterson hon går som en symaskin. Sen fick jag rida Kania, hon är jättesöt och snäll att rida men blir ganska lätt skrämd.

Annie och Alegro

Annie och Alegro

Annie Sääf


Tjoe!
Jag herer Annie och är 15 år. Under veckan har jag ridit 3 olika hästar. Första dagarna red jag Afet men han var väldigt het så jag bytte till alegro. Han var sötast men lite crazy då han kickade Sanna så hon blev halt. Sedan hade jag Cega men hon blev för osäker på att hoppa så då fick jag tillbaka Alegro. <3
Vädret var oftast grått och regnigt men ibland tittade solen fram. Vi hade bästa Jessica som ledare, Men hoppade gjorde vi för Susan. Ha det bäst!