Ulrika och Walia

Ulrika och Walia

Ulrika Axelsson


Under tiden jag har varit här har jag fått rida många olika hästar av alla typer… Goda, Mascot, Walia, Norda, Mama-Mia, Dublin, Pinia och Afet… Vem som var bäst är svårt att avgöra eftersom vissa red jag bara en lektion. Men lärorrikt har det varit i alla fall! Jag bodde i stuga 15 och jade riktigt kul där! =)

Molly och Krokodyl

Molly och Krokodyl

Molly Ericsson


Jag bodde i stuga 18 med Julia, Emelie R och Linda O. Första veckan fick jag rida Krokodyl, jag ville behålla honom de andra veckorna också. Men andra veckan fick jag rida Max och sista veckan red jag Emil. Dom var också bra. Det var kul med skogsturerna och de snabba galopperna, men det var lite synd att vi inte kom fram till sandtaget… Men annars har det varit jättebra läger och jag har haft så kul!

Julia och Maximus

Julia och Maximus

Julia Svärd


Jag bodde i stuga 18 och red första veckan Tramp och sedan fastnade jag för Maximusoch honom hade jag dom andra veckorna. Jag tycker att det var roligast att hoppa och rida  kadrilj. Tyvärr blev det ingen ritt till sandtaget… Vi har haft jätteroligt och kommer sakna er alla!

Josefine och Czeslaw

Josefine och Czeslaw

Josefine Olsson


Jag bodde i stuga 13 med Sofia, Sara och Ulrika. Jag red Keso, Dublin och Markus. Alla var jättesnälla men Keso var gulligast. Att rida ut och att rida barbacka var roligaste! =)

Emelie och Izyda

Lina och Izyda

Emelie Roche


Jag bodde i stuga 18 med Julia, Molly och Linda O. Första veckan fick jag både Edd och Leo, och andra veckan fick jag Mama-Mia och sist Iza som jag tyckte mest om. Roligast var att hoppa bana och rida barbacka och kadrilj. Önskar att vädret var lite bättre så att vi kunde ha ridit till sandtaget. Jag har haft kul här på Grällsta och kommer sakna alla kompisar och alla på Grällsta. Tack Jessica och Josefin. =)