Linda och Moon Cherry

Linda och Moon Cherry

Linda Meyer


Linda Meyer, bor i stuga 15 är från Göteborg rider på Mon Cherie. Jag är jättenöjd med detta lägret! Stort tack till alla ledare och all personal!

Johanna och Izyda

Johanna och Izyda

Johanna Jernnäs


Jag kommer från Vaxholm och jag har ridit Iza, Pay och Emil. Jag tycker bäst om Iza, hon är såå söt! Jag tycker det var roligast att hoppa för Susan, jag vill nog komma tillbaka nästa år. =) Jag har träffat massa av kul kompisar, som jag kommer sakna när jag åkt hem. Hoppas jag kommer tillbaka igen, kram.

Emelie och Nesz

Emelie och Nesz

Emelie Hammarsten


Jag har ridit Ballada, Mon Cherie, Walia, Cokos och Nesz. Nesz var bäst. Jag bodde i stuga 19 men Felicia, Ellinor och Olivia. Jag har haft jättekul och kommer att sakna alla! Ledarna var jättesnälla. Jag kommer från Skövde.

Ellinor och Tycjan

Ellinor och Tycjan

Ellinor Wadman


Jag har ridit Tycjan, Norda och Alegro, Jag tyckte bäst om Tycjan.  Jag kommer att sakna Grällsta jättemycket, särskillt alla kompisar. Vi har haft jättekul. Men nu är det dags att åka hem. Jag kommer ifrån Jönköping.

Elin och Pegasz

Elin och Pegasz

Elin Utby


Elin Utby, bor i stuga 16. har ridit Pegasz och Bastia. Jag kommer ifrån Gävle. Jag är glad att jag åkte hit! Det var verkligen jättekul och alla ledare var jättetrevliga! =) Jag kommer sakna er alla!

Annica och Roland

Annica och Roland

Annica Färnlycke


Jag har ridit Neffe, Mama-Mia, Myszka, Roland och Mysza. Jag bodde i stuga 17 med Emma, Elise och Johanna. Jag kommer ifrån Vaxholm! Jag har haft kul och träffat många nya kompisar som jag kommer hålla kontakten med =) Kram, Kommer att sakna er <3