Johanna och Markus

Johanna och Markus

Johanna Milden


Hello! Jag var här sommaren -09 på konfaläger i 3 veckor. Jag har bott i stuga 20  med Erika och Carro. Under dessa 3 veckor har jag ridit, Mon Cherie och Markus. Mysiga hästar! Jag har träffat 25 underbara brudar som jag kommer sakna mest! NU HÅLLER I KONTAKTEN TJEJER!!

Felicia och Goda

Felicia och Goda

Felicia Hörnbäck


Jag var här på konfaläger 2009. Jag är 14 år och jag tycker om att rida. När jag var här så red jag på hästen Goda, hon var jätterolig. Jag bodde i stuga 19. Jag tycker att det har varit roligt att vara på ridläger på Grällsta. Jag bor i Karlshamn och jag har 2 stycken hundar.

Felicia och Nesz

Felicia och Nesz

Felicia Forss


Hej! Jag var på Grällsta i tre veckor och bodde då i stuga 16 tsm med Elin, Rebecka och Linda. Jag red Tramp första veckan och bytte till River andra veckan och sedan sista vecka Nesz. Det var jätteroligt och jag träffa massa underbara människor som jag kommer sakna supermycket. =)

Erika och Bukefalos

Erika och Bukefalos

Erika Augustsson


Hej! Jag var på Grällsta 12/7-1/8 på konfaläger. Jag tog med mig min egna häst Bukefalos (”Ruben”). Jag bodde i stuga 20 med Johanna och Carro. Det var jättekul på lägret och jag kommer sakna alla kompisar som jag lärt känna!

Emma och Gorka

Emma och Gorka

Emma Brandberg


Hejsan! Jag var på konfa -09 i då 3 veckor. Jag bodde i stuga 17 då med Elise, Johanna J och Annica. Denna tid har varit jätterolig, med underbara människor och flummiga dagar och stunder. Under denna tid hade jag då första vecka Ballada och de två veckorna som var kvar hade jag underbaraste Gorka! Ledarna Josefine och Jessica var superbra =) Ha det bra!!!

Elise och Afet

Elise och Afet

Elise Robrandt


Hej, vi har varit här på konfaläger i tre veckor. Vi har haft massor av kul för oss =) Jag har träffat massor med nya roliga människor här. Jag har bott i stuga 17 med Johanna J, Emma B och Annica F. Jag har ridit Bastia, Pogoda, Kreta och Afet. Alla har varit roliga och mysiga! Vi har haft de grymmaste ledarna, Jessica och Josse. Ni är bäst! =) Hoppas att vi alla ses igen! Kram

Caroline och Molstabergs Max

Caroline och Molstabergs Max

Caroline Hultman


Hej! Jag var på Konfaläger 12/7-1/8. Jag delade stuga 15 med Sara Nordström och Elin Adolfsson. Under dessa tre veckor har jag ridit Kalia, Zorro, Roland och Bigota. Vi har haft det väldigt kul och nu på slutet känns 3 veckor som väldigt kort tid. Självklart kommer jag att sakna alla och hoppas på att vi håller kontakten!